• Z racji że nasze terminy na TOP miesiąca i TOP tygodnia się nachodzą, przesuwam głosowanie na TOP miesiąca na wtorek!!!

Kolejny tydzien kolejna ankieta, ostatnia listopadowa, zapraszam do głosowania bo niedługo już top miesiąca!
    Z racji że nasze terminy na TOP miesiąca i TOP tygodnia się nachodzą, przesuwam głosowanie na TOP miesiąca na wtorek!!! Kolejny tydzien kolejna ankieta, ostatnia listopadowa, zapraszam do głosowania bo niedługo już top miesiąca!
    1
    2
    1
    0
    8
    3
    1
    3
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Za dwa tygodnie jako bezwypadkowy na otomoto xD
    Za dwa tygodnie jako bezwypadkowy na otomoto xD
    10
    52 3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Okresowe badanie wszyscy się badamy kochani
    Okresowe badanie wszyscy się badamy kochani
    13
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Tak wygląda samochód z legalnie podbitym przeglądem. Chłop był normalnie pod autem, i przyczepił się tylko do osłony przegubu, co widać na zdjęciu. Ludzie i tak będą pie*dolić, że Brek nie powinien wracać na drogi, bo będzie zagrażać w ruchu SZPACHLĄ, to już nie mam rozumieć? Samochód miał iść na sprzedaż, ale teraz to strach. Sam nie byłem świadomy tego, do póki go dzisiaj nie wziąłem na podnośnik.
    Tak wygląda samochód z legalnie podbitym przeglądem. Chłop był normalnie pod autem, i przyczepił się tylko do osłony przegubu, co widać na zdjęciu. Ludzie i tak będą pie*dolić, że Brek nie powinien wracać na drogi, bo będzie zagrażać w ruchu SZPACHLĄ, to już nie mam rozumieć? Samochód miał iść na sprzedaż, ale teraz to strach. Sam nie byłem świadomy tego, do póki go dzisiaj nie wziąłem na podnośnik.
    9
    8 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Właśnie mija równy rok od tego incydentu, dokładnie o 17:02😢 Czemu wtedy nie mogła być taka sama pogoda jak dzisiaj? Tak, wiem, że była źle opona założona😆
    Właśnie mija równy rok od tego incydentu, dokładnie o 17:02😢 Czemu wtedy nie mogła być taka sama pogoda jak dzisiaj? Tak, wiem, że była źle opona założona😆
    6
    10 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Witajcie, stworzyłem cel donejtów na opłate naszej strony na kilka mięsięcy następnego roku. Jeśli taka forma zbiórki wypali to może jeszcze na jakieś dwie rzeczy coś zorganizujemy ale przed tym stworzę odpowiednią ankiete na YT i tutaj.
    Chętni mogą wpłacać pieniążek tutaj:
    https://tipply.pl/@luksor
    Witajcie, stworzyłem cel donejtów na opłate naszej strony na kilka mięsięcy następnego roku. Jeśli taka forma zbiórki wypali to może jeszcze na jakieś dwie rzeczy coś zorganizujemy ale przed tym stworzę odpowiednią ankiete na YT i tutaj. Chętni mogą wpłacać pieniążek tutaj: https://tipply.pl/@luksor
    23
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 8
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • O Mercedesie W209, co wdziękiem czaruje,
    Na drodze jak królestwo swoje panuje.
    Lśniąca karoseria w blasku słońca igra,
    A dźwięk silnika serca każdemu wygrywa.

Twoje linie płynne jak wiatr w przestworzach,
    Projektant miał w myślach marzenia o morzach.
    Każdy detal przemyślany, kunsztowny, wyraźny,
    W209 – piękno ponadczasowe, prawdziwe, odważne.

Wnętrze wygodne, pełne luksusu,
    Każdy detal mówi: "Witaj w raju bez przymusu".
    Skórzane fotele, zapach klasycznej elegancji,
    Mercedesie, jesteś synonimem harmonii i racji.

Na autostradzie płyniesz jak sen,
    Prędkość i komfort – to Twój hymn i tren.
    A gdy zakręt nastaje, Ty wciąż stabilnie,
    Twoja dusza mechaniczna gra melodię gościnnie.

O Mercedesie, tyś symbolem podróży,
    Gdzie każdy kilometr w radość się zanurzy.
    Niech wiatr Cię niesie, a silnik niech śpiewa,
    W209, to odę do Ciebie świat wciąż śpiewać zamiewa.

Ku czci i pamięci! W imię tego lepszego CLK- w209.
    O Mercedesie W209, co wdziękiem czaruje, Na drodze jak królestwo swoje panuje. Lśniąca karoseria w blasku słońca igra, A dźwięk silnika serca każdemu wygrywa. Twoje linie płynne jak wiatr w przestworzach, Projektant miał w myślach marzenia o morzach. Każdy detal przemyślany, kunsztowny, wyraźny, W209 – piękno ponadczasowe, prawdziwe, odważne. Wnętrze wygodne, pełne luksusu, Każdy detal mówi: "Witaj w raju bez przymusu". Skórzane fotele, zapach klasycznej elegancji, Mercedesie, jesteś synonimem harmonii i racji. Na autostradzie płyniesz jak sen, Prędkość i komfort – to Twój hymn i tren. A gdy zakręt nastaje, Ty wciąż stabilnie, Twoja dusza mechaniczna gra melodię gościnnie. O Mercedesie, tyś symbolem podróży, Gdzie każdy kilometr w radość się zanurzy. Niech wiatr Cię niesie, a silnik niech śpiewa, W209, to odę do Ciebie świat wciąż śpiewać zamiewa. Ku czci i pamięci! W imię tego lepszego CLK- w209.
    5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym przenosimy się do słonecznej Francji, bo z niej pochodzi ta piosenka oraz jest śpiewana w języku francuskim. Myślę że jest to oczywista oczywistość i nikomu nie trzeba tej piosenki przedstawiać bo każdy ją musi znać, w kąciku muzycznym wystąpiła już w wersji hiszpańskojęzycznej, lecz był to cover, a dzisiaj zaprezentuje wam pierwotną wersje. Przed wami Desireless - Voyage Voyage

https://www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8KsM
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym przenosimy się do słonecznej Francji, bo z niej pochodzi ta piosenka oraz jest śpiewana w języku francuskim. Myślę że jest to oczywista oczywistość i nikomu nie trzeba tej piosenki przedstawiać bo każdy ją musi znać, w kąciku muzycznym wystąpiła już w wersji hiszpańskojęzycznej, lecz był to cover, a dzisiaj zaprezentuje wam pierwotną wersje. Przed wami Desireless - Voyage Voyage https://www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8KsM
    8
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 8
    69 0 Komentarze 0 Udostępnienia