• także tak się kończy jakiekolwiek grzebanie w elektronice ze mną
    także tak się kończy jakiekolwiek grzebanie w elektronice ze mną
    Haha
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 148 Wyświetleń
  • Fajne to zdjęcie wyszło
    Fajne to zdjęcie wyszło
    Wow
    Like
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 141 Wyświetleń
  • Post również tutaj, żeby osobne niezależne grono osób obecnych na mojej stronie w tym przypadku mogło się wypowiedzieć, ponieważ co niektórzy są przeinteligentni na tym świecie i myślą że wszystko wiedzą, powód ankiety pojawi się później w komentarzu, pierw wasze opinie.

Spontaniczna ankieta, która ma ma
    celu zebrać opinie niezależne aczkolwiek przydatne i ciekawostkowe.

Jaka.jest wasza opinia?

Często zdarza się, że jak siedzimy w samochodzie albo w pomieszczeniu z grubymi ścianami lub zrobionym z metalu, to gubimy sygnał GPS w telefonie. Pytanie więc, czy jeśli siedzimy w samolocie, to sygnał GPS będzie możliwy do odbioru, siedząc przy oknie, czy jednak bez różnicy, gdzie będziemy siedzieć, tego sygnału nie będzie lub będzie w pełni?

Zapraszam też do komentarzy, samolot to jednak przestrzeń dość mocno zamknięta w niemalże metalowej puszce, można by rzec, z podobnymi warunkami możemy spotkać się na przykład w samochodzie, tylko tam zauważalnie można zaobserwować, że kładąc telefon na deskę rozdzielczą, sygnał nam się pojawia.
    Post również tutaj, żeby osobne niezależne grono osób obecnych na mojej stronie w tym przypadku mogło się wypowiedzieć, ponieważ co niektórzy są przeinteligentni na tym świecie i myślą że wszystko wiedzą, powód ankiety pojawi się później w komentarzu, pierw wasze opinie. Spontaniczna ankieta, która ma ma celu zebrać opinie niezależne aczkolwiek przydatne i ciekawostkowe. Jaka.jest wasza opinia? Często zdarza się, że jak siedzimy w samochodzie albo w pomieszczeniu z grubymi ścianami lub zrobionym z metalu, to gubimy sygnał GPS w telefonie. Pytanie więc, czy jeśli siedzimy w samolocie, to sygnał GPS będzie możliwy do odbioru, siedząc przy oknie, czy jednak bez różnicy, gdzie będziemy siedzieć, tego sygnału nie będzie lub będzie w pełni? Zapraszam też do komentarzy, samolot to jednak przestrzeń dość mocno zamknięta w niemalże metalowej puszce, można by rzec, z podobnymi warunkami możemy spotkać się na przykład w samochodzie, tylko tam zauważalnie można zaobserwować, że kładąc telefon na deskę rozdzielczą, sygnał nam się pojawia.
    2
    20
    0
    0
    Love
    1
    6 Komentarzy 0 Udostępnienia 225 Wyświetleń
  • Wgl już wczoraj mi coś nie pasowało bo mnie coś piekło i szczypało ale teraz jak spojrzałem to wytarły mi się solidnie uda od tego łażenia xd
    Od wewnętrznej czesci oczywiscie
    Wgl już wczoraj mi coś nie pasowało bo mnie coś piekło i szczypało ale teraz jak spojrzałem to wytarły mi się solidnie uda od tego łażenia xd Od wewnętrznej czesci oczywiscie
    Haha
    Like
    Angry
    4
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 192 Wyświetleń
  • kiedyś to było xD
    kiedyś to było xD
    Like
    Haha
    8
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 161 Wyświetleń
  • Co to ma znaczyć
    Co to ma znaczyć
    Haha
    19
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 204 Wyświetleń
  • Bruckell Moonhawk 448 V8.
    Bruckell Moonhawk 448 V8.
    Love
    Like
    5
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 138 Wyświetleń
  • Drifciki
    Drifciki
    Like
    11
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 144 Wyświetleń 45
  • Love
    4
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 131 Wyświetleń
  • Zawiechę zrobiłem, to teraz Zaciski i tarcze tylne się skończyły Ale przynajmniej już nic nie stuka z tyłu
    Zawiechę zrobiłem, to teraz Zaciski i tarcze tylne się skończyły😂 Ale przynajmniej już nic nie stuka z tyłu😂
    Haha
    3
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 147 Wyświetleń 36