Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
-
- Dzień dobry,
Wprowadzam malą poprawkę do informacji o lajwidłach:
Gdzieś tak od wtorku na kanale będą codziennie transmisje ja żywo już. Będę starał się robić je codziennie ale pamiętajcie, że jeśli mi coś wyjdzie w praniu głównie tutaj zawsze informuję, że nie będzie lub o ile przekładam start.
Na razie będą Wieczorne kilka razy potem nocne też będą.
Dzisiaj sobie gardło załatwiłem na szczescie lekko więc jutro je wyreperuje.Dzień dobry, Wprowadzam malą poprawkę do informacji o lajwidłach: Gdzieś tak od wtorku na kanale będą codziennie transmisje ja żywo już. Będę starał się robić je codziennie ale pamiętajcie, że jeśli mi coś wyjdzie w praniu głównie tutaj zawsze informuję, że nie będzie lub o ile przekładam start. Na razie będą Wieczorne kilka razy potem nocne też będą. Dzisiaj sobie gardło załatwiłem na szczescie lekko więc jutro je wyreperuje. -
- Nie wiedziałem że masz firmę meblową Luksor😂😂😂Nie wiedziałem że masz firmę meblową Luksor😂😂😂
- FSO jakoś się maFSO jakoś się ma
- Cos mnie dzisiaj skosiło i czuje sie bardzo słaboCos mnie dzisiaj skosiło i czuje sie bardzo słabo
- Kolorystycznie dopasowani 😉Jednak przyznaje, że w realu robi wrażenie.Kolorystycznie dopasowani 😉Jednak przyznaje, że w realu robi wrażenie.
- https://www.sovietrepublic.net/post/report-for-the-community-36WWW.SOVIETREPUBLIC.NETReport for the Community #36Greetings dear comrades of the Soviet Republic. It was less than two weeks ago, the week after last report was published, when we have released the 0.8.5.2 version of the game for public testing, and we already made a good progress in fixing and tweaking the game during this time. We have released 3 updates since then and the changelog is quite extensive. Now, we would like to go through some the points in this report as it may be good to provide further explanation about these changes and fixes0 Komentarze 0 Udostępnienia
© 2025 LukTech Polski