2 Comments
0 Shares
121 Views
Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Z racji otrzymania kuszącej propozycji zdecydowałem się że po sylwestrze opuszczam Polske na pół roku by sprawdzić jak się żyje z dala jeśli będzie ok to zostane. Tak otrzymałem propozycje pracy od znajomej i przyjąłem ją by wyjechać dla lepszego życia.Z racji otrzymania kuszącej propozycji zdecydowałem się że po sylwestrze opuszczam Polske na pół roku by sprawdzić jak się żyje z dala jeśli będzie ok to zostane. Tak otrzymałem propozycje pracy od znajomej i przyjąłem ją by wyjechać dla lepszego życia.
-
-
-
-
-
Mam pytanie chciałem przywrócić Samsunga j5 (Sm-j500fn) do ustawień fabrycznych i po resecie telefonu wisi logo Samsunga z taką animacja że raz jaśniej raz ciemniej da się to rozwiązać bez instalowania na nowo systemu? Wydaje mi się że może być to bootloop
Mam pytanie chciałem przywrócić Samsunga j5 (Sm-j500fn) do ustawień fabrycznych i po resecie telefonu wisi logo Samsunga z taką animacja że raz jaśniej raz ciemniej da się to rozwiązać bez instalowania na nowo systemu? Wydaje mi się że może być to bootloop1 Comments 0 Shares 118 Views -
-
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, jak to jest, że parkując, władowałem się w jedyną dziurę?? Nie chcę się teraz w ogóle ruszyć... Z rana będzie walka, bo później znajomy na jazdę próbną przyjeżdża...Jest mi ktoś w stanie powiedzieć, jak to jest, że parkując, władowałem się w jedyną dziurę?? Nie chcę się teraz w ogóle ruszyć... Z rana będzie walka, bo później znajomy na jazdę próbną przyjeżdża...
-
Dzisiaj dzień wyjątkowy dla mnie był, zdałem za 1 razem prawko na kat. D także już wkrótce wyjazd z kraju
Dzisiaj dzień wyjątkowy dla mnie był, zdałem za 1 razem prawko na kat. D także już wkrótce wyjazd z kraju