• Znowu trup wrócił na parking...

Ps. Jak się wyzbyć tego z tyłu?
    Znowu trup wrócił na parking... Ps. Jak się wyzbyć tego z tyłu?
    Haha
    7
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 226 Wyświetleń
  • Sobotnie prace
    Sobotnie prace
    Love
    Like
    19
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 377 Wyświetleń 180
  • Haha
    6
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 201 Wyświetleń
  • Generalnie można by to już powoli ogarnąć ale nie wiem jak rozwiązać pieniążki Dokąd gdzie jak co
    Generalnie można by to już powoli ogarnąć ale nie wiem jak rozwiązać pieniążki Dokąd gdzie jak co
    Padł temat więc puszczam go tak żeby każdy mógł zauważyć.

Od przyszłego miesiąca mogę ulepszyć swoje konto Tidal na rodzinne z najwyższym planem i jakością więc jak zbierze się kilka chętnych osób to mogę pododawać (8zł miesięcznie na osobę)
    Love
    Like
    8
    11 Komentarzy 0 Udostępnienia 375 Wyświetleń
  • C5 ponownie została wypłaszczona, czyli regeneracja zawieszenia hydropenumatycznego part 12
    C5 ponownie została wypłaszczona, czyli regeneracja zawieszenia hydropenumatycznego part 12
    Love
    5
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 240 Wyświetleń
  • Haha
    7
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 197 Wyświetleń
  • nie lubię udawanych gangsterów...
    dostał w mordę złożył się jak Zflip i jeszcze popłakał XDD
    mogę wytłumaczyć co się stało
    nie lubię udawanych gangsterów... dostał w mordę złożył się jak Zflip i jeszcze popłakał XDD mogę wytłumaczyć co się stało
    Haha
    7
    18 Komentarzy 0 Udostępnienia 247 Wyświetleń
  • Byłem dzisiaj u kolegi zregenerować mu przednie lampy,
    poniżej przed i po
    Byłem dzisiaj u kolegi zregenerować mu przednie lampy, poniżej przed i po
    Wow
    Like
    Love
    5
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 259 Wyświetleń
  • Jakie prawdziwe
    Jakie prawdziwe
    Haha
    7
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 191 Wyświetleń
  • na prośbę od Zajec
    na temat ostatniego posta
    wszystko się zaczęło pod dino jak dołączył taki jeden oskar i antoni no niby było spoko (ale ja szczerze ich nie lubie za 5-6 klasę) przy okazji wymieniłem hulajkę na rower bo bateria padła, przyjeżdżam po telefon bo zostawiłem go Zosii ( *mojej dziewczynie* miała martwy telefon więc niech użyje jako baterii) no i już te patusy biją młodszego kolegę bo tak, a jak się popłakał to mówią ''mu nie bądź pizda'' ja poszedłem na bok bo chciałem tamtego opatrzyć potem podchodzi przyjaciółka tej Zosi i pyta się: "czemu nie przyjdziesz do nas" no i odpowiadam jak człowiek, bo ich nie lubię no to już słyszałem "oo pi*da" "boi się nas xdd" i inne. No to prawilne spier***aj. Oni przyszli i mnie denerwują, no to mówię zabieram się i jadę (i to też zrobiłem) przejeżdżam, i słyszę jak tamtych 2 obraża bardzo mocno Zosię (do momentu aż się popłakała) więc się wróciłem i się pytam co wy kur*a robicie no i tam bla bla bla o tym że jestem glupi, że jak można mieć takiego debila na chłopaka itd. W tej chwili byłem pod mocnymi emocjami, więc jeden dostał całej siły kopa w krocze, a drugi który mnie chciał zaatakować taką dowaloną listwę że też upadł, z bólu. Zabrałem Zosię, i pojechaliśmy
    na prośbę od Zajec na temat ostatniego posta wszystko się zaczęło pod dino jak dołączył taki jeden oskar i antoni no niby było spoko (ale ja szczerze ich nie lubie za 5-6 klasę) przy okazji wymieniłem hulajkę na rower bo bateria padła, przyjeżdżam po telefon bo zostawiłem go Zosii ( *mojej dziewczynie* miała martwy telefon więc niech użyje jako baterii) no i już te patusy biją młodszego kolegę bo tak, a jak się popłakał to mówią ''mu nie bądź pizda'' ja poszedłem na bok bo chciałem tamtego opatrzyć potem podchodzi przyjaciółka tej Zosi i pyta się: "czemu nie przyjdziesz do nas" no i odpowiadam jak człowiek, bo ich nie lubię no to już słyszałem "oo pi*da" "boi się nas xdd" i inne. No to prawilne spier***aj. Oni przyszli i mnie denerwują, no to mówię zabieram się i jadę (i to też zrobiłem) przejeżdżam, i słyszę jak tamtych 2 obraża bardzo mocno Zosię (do momentu aż się popłakała) więc się wróciłem i się pytam co wy kur*a robicie no i tam bla bla bla o tym że jestem glupi, że jak można mieć takiego debila na chłopaka itd. W tej chwili byłem pod mocnymi emocjami, więc jeden dostał całej siły kopa w krocze, a drugi który mnie chciał zaatakować taką dowaloną listwę że też upadł, z bólu. Zabrałem Zosię, i pojechaliśmy
    Love
    4
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 236 Wyświetleń