• Nieskończony piasek z teksasu
    Nieskończony piasek z teksasu
    Haha
    Love
    Like
    15
    4 Komentarzy 0 Udostępnienia 284 Wyświetleń 127
  • To jest moje ostatnie zdjęcie z udziałem jednego z F-16 — samolotu, który wczoraj uległ tragicznemu wypadkowi. W trakcie próby pokazowej przed AirSHOW Radom 2025, w czwartek 28 sierpnia, maszyna należąca do 31. Bazy Taktycznej w Poznaniu-Krzesinach wykonywała akrobację. W wyniku katastrofy zginął Major Maciej „SLAB” Krakowian, dowódca zespołu F-16 Tiger Demo Team, uznawany za jednego z najlepszych pilotów w kraju. Nie było ofiar wśród widzów. Katastrofa uszkodziła pas startowy, a planowany na weekend pokaz lotniczy został odwołany.
    To jest moje ostatnie zdjęcie z udziałem jednego z F-16 — samolotu, który wczoraj uległ tragicznemu wypadkowi. W trakcie próby pokazowej przed AirSHOW Radom 2025, w czwartek 28 sierpnia, maszyna należąca do 31. Bazy Taktycznej w Poznaniu-Krzesinach wykonywała akrobację. W wyniku katastrofy zginął Major Maciej „SLAB” Krakowian, dowódca zespołu F-16 Tiger Demo Team, uznawany za jednego z najlepszych pilotów w kraju. Nie było ofiar wśród widzów. Katastrofa uszkodziła pas startowy, a planowany na weekend pokaz lotniczy został odwołany.
    Wow
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 214 Wyświetleń
  • Za dużo Jasia Fasoli wleciało...
    Za dużo Jasia Fasoli wleciało...
    Haha
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 182 Wyświetleń
  • xDDDDD
    xDDDDD
    Haha
    8
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 182 Wyświetleń
  • Haha
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 168 Wyświetleń
  • Przed wyjazdem do Kołobrzegu zostawiłem cytrynę ojcu, a ten w prezencie pomalował mi tylną klapę.... Owszem rewelacji nie ma - malowanie odbywało się na polu przy kiepskiej temperaturze, słabym pistolecie itp. ale teraz po polerce to szczerze wyszło nieźle. Na pewno dużo lepiej niż było, bo owszem zacieki I rysy są ale nawet te zacieki są dużo mniej widoczne jak zgnita klapa. Także mówcie co chcecie, mi się podoba. Prałem dzisiaj też dywaniki, o dziwo było z tym najwięcej roboty a ilości piasku, błota i nie wiadomo czego jeszcze były tak ogromne że musiałem to robić na kilka razy i dalej ten piach był, z racji tego że nie miałem czasu to musiałem odpuścić...
    Przed wyjazdem do Kołobrzegu zostawiłem cytrynę ojcu, a ten w prezencie pomalował mi tylną klapę.... Owszem rewelacji nie ma - malowanie odbywało się na polu przy kiepskiej temperaturze, słabym pistolecie itp. ale teraz po polerce to szczerze wyszło nieźle. Na pewno dużo lepiej niż było, bo owszem zacieki I rysy są ale nawet te zacieki są dużo mniej widoczne jak zgnita klapa. Także mówcie co chcecie, mi się podoba. Prałem dzisiaj też dywaniki, o dziwo było z tym najwięcej roboty a ilości piasku, błota i nie wiadomo czego jeszcze były tak ogromne że musiałem to robić na kilka razy i dalej ten piach był, z racji tego że nie miałem czasu to musiałem odpuścić...
    Love
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 203 Wyświetleń
  • ta rejstracja wylosowala mi sie losowo
    ta rejstracja wylosowala mi sie losowo
    Haha
    6
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 175 Wyświetleń
  • Są rzeczy które warto i są rzeczy które się opłaca, w rytmie śmiechów ze strony damskiej części rozpoczynamy wspólnie z męską częścią robotę
    Są rzeczy które warto i są rzeczy które się opłaca, w rytmie śmiechów ze strony damskiej części rozpoczynamy wspólnie z męską częścią robotę
    Love
    1
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 190 Wyświetleń
  • Z ciekawości sprawdziłem kogo jako pierwszego zasubskrybowalem na YouTubie i szczerze kompletnie nie spodziewałem się Luksora o_o
    Z ciekawości sprawdziłem kogo jako pierwszego zasubskrybowalem na YouTubie i szczerze kompletnie nie spodziewałem się Luksora o_o
    Like
    2
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 253 Wyświetleń
  • Love
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 185 Wyświetleń