LukTech LukTech
Wyniki wyszukiwania
Zobacz wszystko
  • Dołącz do nas
    Zaloguj się
    Zarejestruj się
    Szukaj
    Tryb dzienny

Ścieżka

Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora

• Uzytkownicy
  • Grupy
  • Grul dodaje 6 zdjęć
    2025-08-30 08:30:36
    Przed wyjazdem do Kołobrzegu zostawiłem cytrynę ojcu, a ten w prezencie pomalował mi tylną klapę.... Owszem rewelacji nie ma - malowanie odbywało się na polu przy kiepskiej temperaturze, słabym pistolecie itp. ale teraz po polerce to szczerze wyszło nieźle. Na pewno dużo lepiej niż było, bo owszem zacieki I rysy są ale nawet te zacieki są dużo mniej widoczne jak zgnita klapa. Także mówcie co chcecie, mi się podoba. Prałem dzisiaj też dywaniki, o dziwo było z tym najwięcej roboty a ilości piasku, błota i nie wiadomo czego jeszcze były tak ogromne że musiałem to robić na kilka razy i dalej ten piach był, z racji tego że nie miałem czasu to musiałem odpuścić...
    Przed wyjazdem do Kołobrzegu zostawiłem cytrynę ojcu, a ten w prezencie pomalował mi tylną klapę.... Owszem rewelacji nie ma - malowanie odbywało się na polu przy kiepskiej temperaturze, słabym pistolecie itp. ale teraz po polerce to szczerze wyszło nieźle. Na pewno dużo lepiej niż było, bo owszem zacieki I rysy są ale nawet te zacieki są dużo mniej widoczne jak zgnita klapa. Także mówcie co chcecie, mi się podoba. Prałem dzisiaj też dywaniki, o dziwo było z tym najwięcej roboty a ilości piasku, błota i nie wiadomo czego jeszcze były tak ogromne że musiałem to robić na kilka razy i dalej ten piach był, z racji tego że nie miałem czasu to musiałem odpuścić...
    +2
    Love
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 240 Wyświetleń
    Please log in to like, share and comment!
  • Jameczka dodał zdjęcie
    2025-08-30 10:51:02
    ta rejstracja wylosowala mi sie losowo
    ta rejstracja wylosowala mi sie losowo
    Haha
    6
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 207 Wyświetleń
  • Grul dodał zdjęcie
    2025-08-30 11:29:36
    Są rzeczy które warto i są rzeczy które się opłaca, w rytmie śmiechów ze strony damskiej części rozpoczynamy wspólnie z męską częścią robotę
    Są rzeczy które warto i są rzeczy które się opłaca, w rytmie śmiechów ze strony damskiej części rozpoczynamy wspólnie z męską częścią robotę
    Love
    1
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 229 Wyświetleń
  • MaxMikser dodał zdjęcie
    2025-08-30 12:56:30
    Z ciekawości sprawdziłem kogo jako pierwszego zasubskrybowalem na YouTubie i szczerze kompletnie nie spodziewałem się Luksora o_o
    Z ciekawości sprawdziłem kogo jako pierwszego zasubskrybowalem na YouTubie i szczerze kompletnie nie spodziewałem się Luksora o_o
    Like
    2
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 318 Wyświetleń
  • MaxMikser wstawia nowe zdjęcie profilowe
    2025-08-30 13:04:56
    Love
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 225 Wyświetleń
  • Grul dodaje 3 zdjęć
    2025-08-30 13:56:50
    Przed w trakcie i Po, jak się podoba?
    Przed w trakcie i Po, jak się podoba?
    Love
    6
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 226 Wyświetleń
  • Luksor
    dodał zdjęcie
    2025-08-30 14:20:25
    Poszukuję do zakupu tanio taką Nokię 51 10 lub jakąś nowszą z takim samym złączem od spodu żeby pasowała do samochodu
    Poszukuję do zakupu tanio taką Nokię 51 10 lub jakąś nowszą z takim samym złączem od spodu żeby pasowała do samochodu
    Haha
    Love
    Like
    12
    12 Komentarzy 0 Udostępnienia 328 Wyświetleń
  • darkmentos dodaje 6 zdjęć
    2025-08-30 17:00:01
    Zabawa z blacharką w gulfie czas start
    Zabawa z blacharką w gulfie czas start
    +2
    Love
    5
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 244 Wyświetleń
  • Samochodziarz shared a link
    2025-08-30 20:52:36
    Panie to replika to nie są tanie rzeczy.
    https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mercedes-benz-klasa-s-ID6HCpZW.html?utm_medium=ad_share&utm_content=b
    Panie to replika to nie są tanie rzeczy. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mercedes-benz-klasa-s-ID6HCpZW.html?utm_medium=ad_share&utm_content=b
    WWW.OTOMOTO.PL
    Używany Mercedes-Benz Klasa S 2008 - 105 000 PLN, 231 000 km - Otomoto.pl
    Interesuje Cię Mercedes-Benz Klasa S? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o wyposażeniu, stanie technicznym, historii i cenie.
    Haha
    3
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 374 Wyświetleń
  • Kubuss dodał zdjęcie
    2025-08-30 21:42:17
    3 dni
    3 dni
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 203 Wyświetleń
  • Displaying (17481-17490 of 17954)
  • «
  • Wstecz
  • 1747
  • 1748
  • 1749
  • 1750
  • 1751
  • Dalej
  • »
© 2025 LukTech Polski
Polski English