• Jedyne rzeczy, do jakich mogę się przyczepić od spodu w 22 letnim golfie...
    Jedyne rzeczy, do jakich mogę się przyczepić od spodu w 22 letnim golfie...
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 104 Wyświetleń
  • Przykleił się
    Przykleił się
    Haha
    4
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 94 Wyświetleń
  • Haha
    5
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 79 Wyświetleń
  • Haha
    7
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 82 Wyświetleń
  • Dzisiaj znalazłem na czas próbę odgrzybiania Cytryny. Robię od 11, cały czas nakładam pianę, szoruje szczotą na wkrętarce a efektów brak, prawdopodobnie używam złych proporcji a może i złych środków? Zużyłem już 3 baniaki ja jedną stronę a efektów prawie nie widać, woda w odkurzaczu widać że brudna ale nie aż tak jakbym chciał, najgorzej że to pomarańczowe nie wiadomo co w ogóle nie zamierza się ruszyć. Od szczoty zaczął się niszczyć dywan, zostawiłem tą pianę na kwadrans ale ona wsiąka niżej.... Jakieś porady może macie?
    Dzisiaj znalazłem na czas próbę odgrzybiania Cytryny. Robię od 11, cały czas nakładam pianę, szoruje szczotą na wkrętarce a efektów brak, prawdopodobnie używam złych proporcji a może i złych środków? Zużyłem już 3 baniaki ja jedną stronę a efektów prawie nie widać, woda w odkurzaczu widać że brudna ale nie aż tak jakbym chciał, najgorzej że to pomarańczowe nie wiadomo co w ogóle nie zamierza się ruszyć. Od szczoty zaczął się niszczyć dywan, zostawiłem tą pianę na kwadrans ale ona wsiąka niżej.... Jakieś porady może macie?
    4 Komentarzy 0 Udostępnienia 73 Wyświetleń 13
  • Stan na godzinę 15:00, widać efekty?
    Stan na godzinę 15:00, widać efekty?
    Like
    2
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 66 Wyświetleń 33
  • Dzień dobry czy wie ktoś może czy w wierzy Panasonic sa ak47 będą działały płyty CD RW zaznaczam rw
    Dzień dobry czy wie ktoś może czy w wierzy Panasonic sa ak47 będą działały płyty CD RW zaznaczam rw
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 48 Wyświetleń
  • Jak to w życiu Cytryny bywa, nigdy nie uda się zrobić porządnie - jest pilnie potrzebna więc na szybko złożyłem co i jak i z mokrą tapicerką pojedzie... Ech... Tutaj widać przykład prania po stronie kierowcy, to czarne to tutaj gdzie nie doprałem a białe jaki jest efekt, 20 lat nie była myta...
    Jak to w życiu Cytryny bywa, nigdy nie uda się zrobić porządnie - jest pilnie potrzebna więc na szybko złożyłem co i jak i z mokrą tapicerką pojedzie... Ech... Tutaj widać przykład prania po stronie kierowcy, to czarne to tutaj gdzie nie doprałem a białe jaki jest efekt, 20 lat nie była myta...
    Like
    Love
    Wow
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 49 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 44 Wyświetleń
  • jak tam u was gnioty
    jak tam u was gnioty
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 39 Wyświetleń