• Silnik świeżo po remoncie, jeszcze na zatarciu
    Silnik świeżo po remoncie, jeszcze na zatarciu
    11
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • czy wiecie że toto wolff ma matkę z częstochowy? (mojego miasta)
    czy wiecie że toto wolff ma matkę z częstochowy? (mojego miasta)
    4
    6
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 10
  • Chcę się komuś sprawdzić jaki dokładnie olej do skrzyni biegów byłby potrzebne do S klasy? Bo dzisiaj Zmierzyłem bagnetem i chyba domyśleć się można jakie są wyniki skoro pytam o olej.
    Ja doskonale Domyślam się jaki jest potrzebne i mogę sobie to sprawdzić w serwisówce ale zbyt bardzo Nic mi się nie chce
    Chcę się komuś sprawdzić jaki dokładnie olej do skrzyni biegów byłby potrzebne do S klasy? Bo dzisiaj Zmierzyłem bagnetem i chyba domyśleć się można jakie są wyniki skoro pytam o olej. Ja doskonale Domyślam się jaki jest potrzebne i mogę sobie to sprawdzić w serwisówce ale zbyt bardzo Nic mi się nie chce
    5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 3
  • 3
  • 8
    9 Komentarze 0 Udostępnienia

• Wczorajszy cyrk w sejmiku małopolskim rozbawił mnie na tyle, że zastanawiam się poważnie co z tym moim kochanym Krakowem. Ale wracając, potraktujcie tego newsa jako coś śmiesznego, nie politycznego.

Jak dobrze wiecie, zaczęło się od tego że w wyborach do sejmiku partia kaczki zdobyła większość bezwzględną. Po tym fakcie, Pan Łukasz Kmita który miał obiecane stanowisko marszałka w zamian za kandydaturę na prezydenta, zgłosił swoją kandydaturę. Jednak koledzy z partii go nie poparli. Cyrk powoli się rozkręcał, było kilka prób wybrania marszałka, jednak ciągle albo głosowanie się nie odbywało, albo dalej większość oddała głos nieważny. W tym samym czasie w Kaczusi już się gotowało, zagroził swoim partyjnym kolegom że jak dalej będą opierać się jego decyzjom to wylecą z partii. Miałem okazję być w budynku sejmiku i faktycznie jest to cyrk. Wszędzie chodzą reporterzy, posłowie, wiszą jakieś kable o które co chwila ktoś się wywraca. Wokół tej bandy chodzi policja, która tež potyka się o kable ekipy telewizyjnej. Finalne głosowanie odbyło się w obecności wielu posłów, którzy wręcz modlili się. Oczywiście się nie udało, małopolscy radni PiSu dalej nie zagłosowali na kolegę, który prawie płacząc przemawiał z mównicy sejmikowej. Skończyło sie na tym że w budynku klubu radnych PiSu małopolskich, dochodziły wrzaski i krzyki jakich mało. Mam tutaj wrażenie że Kmita zachowywał się jak Hitler w jednej ze scen. Jego krzyk był pełen bólu i złości. Z tego co zrozumiałem, reszta chce poprzedniej kandydatury, czyli Witolda Kozłowskiego. Zaraz po wyjściu Kmity napadli na niego reporterzy, a dalej to nie wiem bo ewakuowałem się z tego zwierzyńca
    Wczorajszy cyrk w sejmiku małopolskim rozbawił mnie na tyle, że zastanawiam się poważnie co z tym moim kochanym Krakowem. Ale wracając, potraktujcie tego newsa jako coś śmiesznego, nie politycznego. Jak dobrze wiecie, zaczęło się od tego że w wyborach do sejmiku partia kaczki zdobyła większość bezwzględną. Po tym fakcie, Pan Łukasz Kmita który miał obiecane stanowisko marszałka w zamian za kandydaturę na prezydenta, zgłosił swoją kandydaturę. Jednak koledzy z partii go nie poparli. Cyrk powoli się rozkręcał, było kilka prób wybrania marszałka, jednak ciągle albo głosowanie się nie odbywało, albo dalej większość oddała głos nieważny. W tym samym czasie w Kaczusi już się gotowało, zagroził swoim partyjnym kolegom że jak dalej będą opierać się jego decyzjom to wylecą z partii. Miałem okazję być w budynku sejmiku i faktycznie jest to cyrk. Wszędzie chodzą reporterzy, posłowie, wiszą jakieś kable o które co chwila ktoś się wywraca. Wokół tej bandy chodzi policja, która tež potyka się o kable ekipy telewizyjnej. Finalne głosowanie odbyło się w obecności wielu posłów, którzy wręcz modlili się. Oczywiście się nie udało, małopolscy radni PiSu dalej nie zagłosowali na kolegę, który prawie płacząc przemawiał z mównicy sejmikowej. Skończyło sie na tym że w budynku klubu radnych PiSu małopolskich, dochodziły wrzaski i krzyki jakich mało. Mam tutaj wrażenie że Kmita zachowywał się jak Hitler w jednej ze scen. Jego krzyk był pełen bólu i złości. Z tego co zrozumiałem, reszta chce poprzedniej kandydatury, czyli Witolda Kozłowskiego. Zaraz po wyjściu Kmity napadli na niego reporterzy, a dalej to nie wiem bo ewakuowałem się z tego zwierzyńca
    8
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • mamy nagranie z tej naprawdę karkołomnej jazdy nawet nikt nie musiał zjeżdżać ani nic więc xd
    mamy nagranie z tej naprawdę karkołomnej jazdy nawet nikt nie musiał zjeżdżać ani nic więc xd
    4
    109 5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Upały mają już niedługo powrócić więc cieszmy się z tego że latem śnieg nie pada
    Upały mają już niedługo powrócić więc cieszmy się z tego że latem śnieg nie pada
    8