Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- generalnie to sie nie spodziewałam że tak dobrze mi pójdzie, wcześniej było gdzieś 3 śmierci albo 4 i 5 minut rozgrywki na tym poziomie xDDgeneralnie to sie nie spodziewałam że tak dobrze mi pójdzie, wcześniej było gdzieś 3 śmierci albo 4 i 5 minut rozgrywki na tym poziomie xDD ^_^ ^_^ ^_^
- Zbrodnia i kara XDZbrodnia i kara XD
-
- Są rzeczy ważne i ważniejszeSą rzeczy ważne i ważniejsze
- Nasza kochana administracja Krakowa dba o to żeby zwykli szarzy ludzie mieli ciągły dostęp do rozrywek! Dzisiaj w centrum miasta przy poczcie głównej odbywał się rzadki pokaz nauki tramwajów pływania! Ostatni taki odbył się kilka lat temu na rondzie mogilskim, w wyniku którego zatonął tramwaj typu EU8N. Dzisiaj z tego co wiem ofiar brak, a więc postęp jest! Krakowskie tramwaje uczą się pływać!
Wiem jak bardzo absurdalnie brzmi słowo "tramwaj zatonął" ale cóż, my w Krakowie niedość że absurdy przełamujemy to jeszcze tworzymy nowe...Nasza kochana administracja Krakowa dba o to żeby zwykli szarzy ludzie mieli ciągły dostęp do rozrywek! Dzisiaj w centrum miasta przy poczcie głównej odbywał się rzadki pokaz nauki tramwajów pływania! Ostatni taki odbył się kilka lat temu na rondzie mogilskim, w wyniku którego zatonął tramwaj typu EU8N. Dzisiaj z tego co wiem ofiar brak, a więc postęp jest! Krakowskie tramwaje uczą się pływać! Wiem jak bardzo absurdalnie brzmi słowo "tramwaj zatonął" ale cóż, my w Krakowie niedość że absurdy przełamujemy to jeszcze tworzymy nowe... - Taki wczoraj "tjunink" pod blokiem za 5zł🤣 Tak wiem ty masz to w standardzie, ja mam Opla🤣Taki wczoraj "tjunink" pod blokiem za 5zł🤣 Tak wiem ty masz to w standardzie, ja mam Opla🤣
- Jeden znowu nie umie parkować Szkodą, a drugi postawił mi jakieś gówno (oczywiście chodzi o tego pier*oneza, proszę się odwalić od mojej "S'ki"🤣)Jeden znowu nie umie parkować Szkodą, a drugi postawił mi jakieś gówno (oczywiście chodzi o tego pier*oneza, proszę się odwalić od mojej "S'ki"🤣)
- Kraków, uczymy się na błędach 🤣
Minęło 9 lat a ci dalej nie nauczyli się że tramwajów nie uczy się pływać 🤣 Chociaż może co im z tego wyjdzie bo w 2015 tramwaj zatonął, tak teraz wszystkie dopłynęły na każdą z pętli 🤣Kraków, uczymy się na błędach 🤣 Minęło 9 lat a ci dalej nie nauczyli się że tramwajów nie uczy się pływać 🤣 Chociaż może co im z tego wyjdzie bo w 2015 tramwaj zatonął, tak teraz wszystkie dopłynęły na każdą z pętli 🤣 - Dobra, to jeszcze jeden post🤣 Nie dość, że czikataczento na czarnych, to jest numer tak bliski ideału. Jakby kołpaki były o dwa rozmiary większe, to bym dwa do siebie wziął, bo takie same mam w oplu🤣Dobra, to jeszcze jeden post🤣 Nie dość, że czikataczento na czarnych, to jest numer tak bliski ideału. Jakby kołpaki były o dwa rozmiary większe, to bym dwa do siebie wziął, bo takie same mam w oplu🤣
© 2024 LukTech Polski