• https://www.youtube.com/watch?v=ZrcWuHvFRho&t=1s
    https://www.youtube.com/watch?v=ZrcWuHvFRho&t=1s
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Karambol i domino w F1 2020 GAME .Popatrz na ustawienia niektórych bolidów 😉
    Karambol i domino w F1 2020 GAME .Popatrz na ustawienia niektórych bolidów 😉
    1
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Uwielbiam tę piosenkę i tą grę
    A i aktualnie gram w WereWolf The Apocalypse EarthBlood
    Gram już 9 godzin i gra mnie nadal zadziwia xD
    https://www.youtube.com/watch?v=uOIyk-y3xNo
    Uwielbiam tę piosenkę i tą grę :D A i aktualnie gram w WereWolf The Apocalypse EarthBlood Gram już 9 godzin i gra mnie nadal zadziwia xD https://www.youtube.com/watch?v=uOIyk-y3xNo
    1
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 😱😱😱
    😱😱😱
    16
    11 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Dzień dobry, do strony LukTech wyszła aktualizacja:
    Między innymi poprawiłem trochę błędów jakie napotkali użytkownicy i zgłosili mi to.
    Do strony zostały dodane nowe funkcje:

- Dodany został portfel w koncie każdego użytkownika
    - Możliwość zbierania punktów za aktywność na stronie, zebrane punkty można wymienić na ulepszenie stanu konta lub reklamę na stronie.
    - Dodany został system promowania postów i stron, można wypromować swój post na górze strony jeśli ma się ulepszone konto
    - Dodany został system ulepszeń kont, działa to na tej zasadzie, że za wsparcie opłaty strony można otrzymać plakietkę weryfikacyjną, dodatkowy znaczek i możliwość promowania postów, stron czy innych bzdet.
    - Dodany został system reklam, możesz zareklamować swój film, kanał na YouTube czy cokolwiek tam sobie chcesz jeśli nie będzie to naruszać regulaminu strony.
    - Utworzyłem ograniczenie pisania postów i komentarzy na godzine, dodatkowo spam reakcjami banuje automatycznie konto.

Kilka informacji:

- Użytkownicy z ulepszonym kontem mogą zebrać dziennie więcej punktów
    - Mehownicy kanału z odpowiednim poziomem (podyktowane na YouTube) otrzymają rangę ulepszenia za darmo
    - Obecnie doładować konto można tylko poprzez PayPal/Kartę bez konieczności posiadania konta w PayPal.
    - Dodatkowo od teraz grupy, strony lub wydarzenia oraz relacje mogą tworzyć jedynie osoby, które mają ulepszony status konta.
    - Zgodnie z regulaminem strony zabronione jest reklamowanie czegokolwiek poza tymi systemami.
    - Wspierający odpowiedniego poziomu na YouTube by otrzymać tutaj na stronie rangę musza zgłosić się do mnie w wiadomości prywatnej, przydzielam poziom na podstawie poziomu mehownika na YouTube.

To tyle w nowej aktualizacji, dziękuję za uwagę. W kolejnej wersji zostanie ulepszone nadawanie na żywo i oglądanie transmisji oraz kilka innych rzeczy.

#update #LukTech #Luksor
    Dzień dobry, do strony LukTech wyszła aktualizacja: Między innymi poprawiłem trochę błędów jakie napotkali użytkownicy i zgłosili mi to. Do strony zostały dodane nowe funkcje: - Dodany został portfel w koncie każdego użytkownika - Możliwość zbierania punktów za aktywność na stronie, zebrane punkty można wymienić na ulepszenie stanu konta lub reklamę na stronie. - Dodany został system promowania postów i stron, można wypromować swój post na górze strony jeśli ma się ulepszone konto - Dodany został system ulepszeń kont, działa to na tej zasadzie, że za wsparcie opłaty strony można otrzymać plakietkę weryfikacyjną, dodatkowy znaczek i możliwość promowania postów, stron czy innych bzdet. - Dodany został system reklam, możesz zareklamować swój film, kanał na YouTube czy cokolwiek tam sobie chcesz jeśli nie będzie to naruszać regulaminu strony. - Utworzyłem ograniczenie pisania postów i komentarzy na godzine, dodatkowo spam reakcjami banuje automatycznie konto. Kilka informacji: - Użytkownicy z ulepszonym kontem mogą zebrać dziennie więcej punktów - Mehownicy kanału z odpowiednim poziomem (podyktowane na YouTube) otrzymają rangę ulepszenia za darmo - Obecnie doładować konto można tylko poprzez PayPal/Kartę bez konieczności posiadania konta w PayPal. - Dodatkowo od teraz grupy, strony lub wydarzenia oraz relacje mogą tworzyć jedynie osoby, które mają ulepszony status konta. - Zgodnie z regulaminem strony zabronione jest reklamowanie czegokolwiek poza tymi systemami. - Wspierający odpowiedniego poziomu na YouTube by otrzymać tutaj na stronie rangę musza zgłosić się do mnie w wiadomości prywatnej, przydzielam poziom na podstawie poziomu mehownika na YouTube. To tyle w nowej aktualizacji, dziękuję za uwagę. W kolejnej wersji zostanie ulepszone nadawanie na żywo i oglądanie transmisji oraz kilka innych rzeczy. #update #LukTech #Luksor
    55
    13 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Witajcie, w weekend to wy wybieracie co ma być wieczorem. Dziś o 19 transmisja z....
    Ankieta kończy się o godzinie 18!
    Witajcie, w weekend to wy wybieracie co ma być wieczorem. Dziś o 19 transmisja z.... Ankieta kończy się o godzinie 18!
    3
    34
    7
    1
    0
    1
    0
    7
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 3
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 😄
    😄
    12
  • Jak myślicie aktulizacja luktech jest fajna czy nie?
    Jak myślicie aktulizacja luktech jest fajna czy nie?
    20
    3
    3
    1
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 3