Najnowsze aktualizacje
-
Na jakiejś transmisji ostatnio był poruszony temat środków do czyszczenia skór, spojrzałem na swój fotel i pomyślałem że przydało by się go wyczyścić. To fotel gamingowy z ekoskóry mam go od jakoś 3 lat i niezbyt się nim zajmowałem, przebywam na nim dosyć często i długo więc uznałem żeby się nim zając i o niego zadbać, jak mogli byście polecić jakieś specyfiki do czyszczenia tej ekoskóry bo nie orientuję się zbytnio w tych tematach i czy ją konserwować jakoś czy cos, tez jeśli można prosić o pomoc w tej kwestii. Ten środek nie musi być jakiś najlepszy chyba że jest jakiś bardzo dobry w rozsądnej cenie. Jakieś porady co do tego jak to robić i co jaki czas go stosować aby utrzymać go w dobrym stanie też chętnie przyjmę. Z góry dziękuję za pomoc. : )Na jakiejś transmisji ostatnio był poruszony temat środków do czyszczenia skór, spojrzałem na swój fotel i pomyślałem że przydało by się go wyczyścić. To fotel gamingowy z ekoskóry mam go od jakoś 3 lat i niezbyt się nim zajmowałem, przebywam na nim dosyć często i długo więc uznałem żeby się nim zając i o niego zadbać, jak mogli byście polecić jakieś specyfiki do czyszczenia tej ekoskóry bo nie orientuję się zbytnio w tych tematach i czy ją konserwować jakoś czy cos, tez jeśli można prosić o pomoc w tej kwestii. Ten środek nie musi być jakiś najlepszy chyba że jest jakiś bardzo dobry w rozsądnej cenie. Jakieś porady co do tego jak to robić i co jaki czas go stosować aby utrzymać go w dobrym stanie też chętnie przyjmę. Z góry dziękuję za pomoc. : )Please log in to like, share and comment!
-
Sto lat luksorium Wszystkiego dobrego B|Sto lat luksorium 🎂🎊🎉Wszystkiego dobrego B|
-
#ertfghjik; ertfghjik; :)
-
-
-
I cyk, olej zmieniony B|I cyk, olej zmieniony B|
-
:flushed::flushed:
-
-
#pytaniedoluksora
Czy zarobki z pierwszego filmu z n-brekiem pokrywają się jakkolwiek z jego zakupem? Po prostu czy się zwrócił?#pytaniedoluksora Czy zarobki z pierwszego filmu z n-brekiem pokrywają się jakkolwiek z jego zakupem? Po prostu czy się zwrócił?1 Komentarzy 0 Udostępnienia 37 Wyświetleń -
To niezłe pierniczki :)To niezłe pierniczki :)
-
Chciał bym zakupić sobie nową kartę graficzną najlepiej takie 3060ti lub 3070ti wie ktoś od jakiej marki była by najlepsza i czy jest jakaś różnica pomiędzy nimi?Chciał bym zakupić sobie nową kartę graficzną najlepiej takie 3060ti lub 3070ti wie ktoś od jakiej marki była by najlepsza i czy jest jakaś różnica pomiędzy nimi?3 Komentarzy 0 Udostępnienia 6 Wyświetleń
-
-
https://youtu.be/4nKW5ZMeTOw
-
https://youtu.be/yWGBHz4vNGU
Załaduj Więcej