Recent Updates
-
Witam, zdałemWitam, zdałemPlease log in to like, share and comment!
-
Chłopaki, za 3 razem zdałem teorie z prawka hahah miałem 70 punktów na 74Chłopaki, za 3 razem zdałem teorie z prawka hahah miałem 70 punktów na 74
-
Chłopaki zrobiłem wielki krok, zapisałem się na psychoterapieChłopaki zrobiłem wielki krok, zapisałem się na psychoterapie
-
Spa które od dawna mu się należałoSpa które od dawna mu się należało
-
Chłopaki... Zjebalem nie zdałem egzaminu teoretycznegoChłopaki... Zjebalem nie zdałem egzaminu teoretycznego
-
Chłopaki trzymajcie kciuki, w poniedziałek mam egzamin teoretyczny na prawkoChłopaki trzymajcie kciuki, w poniedziałek mam egzamin teoretyczny na prawko
-
Zdałem wewnętrzny, w poniedziałek instruktor rezerwuje mi termin na teoretyczny państwowyZdałem wewnętrzny, w poniedziałek instruktor rezerwuje mi termin na teoretyczny państwowy
-
Dobra, Mercedesowi wróciła moc i zginął mu check engine xD merce nie mogą stać bo się psują, taka moja konkluzjąDobra, Mercedesowi wróciła moc i zginął mu check engine xD merce nie mogą stać bo się psują, taka moja konkluzją
-
-
Nie wiem co robić już z mercedesem, choruje na nagminna utratę mocy plus znalazłem kopalnie węgla w dolocieNie wiem co robić już z mercedesem, choruje na nagminna utratę mocy plus znalazłem kopalnie węgla w dolocie11 Comments 0 Shares 15 Views 80
-
-
-
-
-
Dobra moje luksorki kochane, życzę wam wesołego nowego roku i aby ruda wam auta nie wpierdalała! Pisze teraz bo później będę najebany w 4 dupy xDDobra moje luksorki kochane, życzę wam wesołego nowego roku i aby ruda wam auta nie wpierdalała! Pisze teraz bo później będę najebany w 4 dupy xD
More Stories