Prosty gość z centralnej części Polski.
Mój laptop: Lenovo ThinkPad T430 i5/6/HD4000
Mój telefon: Samsung Galaxy S6 Edge
- Mężczyzna
- 02/02/2007
- Obserwowany przez 1 osób
Właśnie zaktualizowane
- Poniedziałek rano i chumor zepsuty. W tym czasie kiedy większość widzów idzie do szkoły/pracy Luksor leczy kaca po wczorajszej libacji XDPoniedziałek rano i chumor zepsuty. W tym czasie kiedy większość widzów idzie do szkoły/pracy Luksor leczy kaca po wczorajszej libacji XD
- https://www.youtube.com/watch?v=sNPnbI1arSE mmm dobra piosenkahttps://www.youtube.com/watch?v=sNPnbI1arSE mmm dobra piosenka
- YouTube mi przysłało powiadomienie o lajwidle Luksora zamiast o 19:30 to o 19 XD(a zaznaczylem zeby mi przyslal powiadomienie na start transmisji)YouTube mi przysłało powiadomienie o lajwidle Luksora zamiast o 19:30 to o 19 XD(a zaznaczylem zeby mi przyslal powiadomienie na start transmisji)2 Komentarze 0 Udostępnienia
- Kupiony prawie rok temu HP Chromebook x360 G2 EE godny polecenia. Mimo że to chromebook trzyma chorendalne czasy na baterii(rekord moj to 11 godzin) i radzi sobie z 4K60fps na youtube mimo celerona
Specka:
Procek: Na ekranie
RAM: 4GB DDR4
Dysk: 32GB emmc
Ekran: 720p dotykowy
Dodatkowe funkcje: ładować go mozna z kazdej ladowarki praktycznie bo teoretycznie to trzeba 45W aby na wlaczonym mogl byc ladowany ale nawet mozna go przy przejsciowce ladowac kostką od Galaxy S1(Testowane i działa xDD).
p.s Stan jak nowy do nabycia na allegro za 300zł więc basic laptop godny polecenia jak ktos nie wiele robi.Kupiony prawie rok temu HP Chromebook x360 G2 EE godny polecenia. Mimo że to chromebook trzyma chorendalne czasy na baterii(rekord moj to 11 godzin) i radzi sobie z 4K60fps na youtube mimo celerona Specka: Procek: Na ekranie RAM: 4GB DDR4 Dysk: 32GB emmc Ekran: 720p dotykowy Dodatkowe funkcje: ładować go mozna z kazdej ladowarki praktycznie bo teoretycznie to trzeba 45W aby na wlaczonym mogl byc ladowany ale nawet mozna go przy przejsciowce ladowac kostką od Galaxy S1(Testowane i działa xDD). p.s Stan jak nowy do nabycia na allegro za 300zł więc basic laptop godny polecenia jak ktos nie wiele robi. - Nie wiem po co i na co ale kupiłem stosunkowo nową nokie(2019) która nawet nie ma jezyka polskiego w menu. Ale jakaś pamiatka. Stan jak nowy ze wszystkim za 5zł(wiecej mnie wyniosla dostawa).
Trzyma nie 2 tygodnie a tylko 3 dni(niestety) ale ma nowego snake i pare ciekawych funkcji(ale trzeba wlozyc karte sd bo bez niej telefon jest no nieuzyteczny prawie).Nie wiem po co i na co ale kupiłem stosunkowo nową nokie(2019) która nawet nie ma jezyka polskiego w menu. Ale jakaś pamiatka. Stan jak nowy ze wszystkim za 5zł(wiecej mnie wyniosla dostawa). Trzyma nie 2 tygodnie a tylko 3 dni(niestety) ale ma nowego snake i pare ciekawych funkcji(ale trzeba wlozyc karte sd bo bez niej telefon jest no nieuzyteczny prawie).
Więcej Stories