No witam
-
97 Posty
-
65 Zdjęcia
-
0 Filmy
-
Mieszka w Poznań
-
From Poznań
-
Meżczyzna
-
Obserwowany przez 0 osób
Najnowsze aktualizacje
-
Ktoś odtworzył mapę z GTA Vice City w BeamNG, mapa będzie darmowa, dostępna z repozytorium 27 listopadaKtoś odtworzył mapę z GTA Vice City w BeamNG, mapa będzie darmowa, dostępna z repozytorium 27 listopada1 Komentarzy 0 Udostępnienia 96 Wyświetleń
5
Please log in to like, share and comment! -
-
PGA 2025PGA 20256 Komentarzy 0 Udostępnienia 172 Wyświetleń
10
-
Nie chciałem tego tutaj pisać ale.. myślę że dobrze będzie jak się wygadam.... miesiąc temu dziewczyna którą bardzo mocno kocham postanowiła mnie zostawić dla innego faceta.. do dziś nie jestem w stanie się porządnie pozbierać... popadłem w lekki alkoholizm w który nigdy nie myślałem że popadne... szczególnie w tak młodym wieku... wszyscy mówią że ból minie.. żebym zapomniał ale naprawdę jest mi ciężko z tym że tak po prostu osoba która mnie uszcześliwiała opuściła moje życie tak szybko jak do niego weszła.... nigdy nie piłem alkoholu.. nawet na własnej 18stce nie chciałem, a teraz takie coś......Nie chciałem tego tutaj pisać ale.. myślę że dobrze będzie jak się wygadam.... miesiąc temu dziewczyna którą bardzo mocno kocham postanowiła mnie zostawić dla innego faceta.. do dziś nie jestem w stanie się porządnie pozbierać... popadłem w lekki alkoholizm w który nigdy nie myślałem że popadne... szczególnie w tak młodym wieku... wszyscy mówią że ból minie.. żebym zapomniał ale naprawdę jest mi ciężko z tym że tak po prostu osoba która mnie uszcześliwiała opuściła moje życie tak szybko jak do niego weszła.... nigdy nie piłem alkoholu.. nawet na własnej 18stce nie chciałem, a teraz takie coś......15 Komentarzy 0 Udostępnienia 174 Wyświetleń10
-
https://www.youtube.com/watch?v=Os8g8YV1taQ
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 164 Wyświetleń -
-
Nic tylko brać, świetna przecenaNic tylko brać, świetna przecena4 Komentarzy 0 Udostępnienia 258 Wyświetleń10
-
Szkoła się zaczęła to trza teraz studentów wozićSzkoła się zaczęła to trza teraz studentów wozić6 Komentarzy 0 Udostępnienia 218 Wyświetleń6
-
-
Z wakacji nad Polskim morzemZ wakacji nad Polskim morzem5 Komentarzy 0 Udostępnienia 273 Wyświetleń
8
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 248 Wyświetleń1
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 256 Wyświetleń
-
jasny gwintjasny gwint0 Komentarzy 0 Udostępnienia 244 Wyświetleń
-
Kurczę fajny ten nowy wygląd, bardzo mi się podobaKurczę fajny ten nowy wygląd, bardzo mi się podoba0 Komentarzy 0 Udostępnienia 368 Wyświetleń6
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 199 Wyświetleń4
Załaduj Więcej