-
3 Posty
-
4 Zdjęcia
-
0 Filmy
-
Meżczyzna
-
13/01/2002
-
Obserwowany przez 0 osób
Najnowsze aktualizacje
-
Chciał człowiek zaoszczędzić...Chciał człowiek zaoszczędzić...4 Komentarzy 0 Udostępnienia 100 Wyświetleń
18
Please log in to like, share and comment! -
Teimo - Post®Teimo - Post®0 Komentarzy 0 Udostępnienia 100 Wyświetleń
7
-
Cześć! Tylko ja odnoszę wrażenie, że wczoraj dodali nowe pojazdy do gry? Pierwszy raz spotkałem się z tą małą pokraką, a dodatkowo zauważyłem dwa nowe sedany, model którego nigdy wcześniej nie spotkałem. Auta te jechały z wielką prędkością jeden za drugim, tworząc przy tym karambol na zakręcie :) (zdjęcie wykonane w nocy, auta po lewej stronie, widać jakby ktoś siedział na tylnym siedzeniu.) Pytam dlatego, że nie zauważyłem żeby steam mi cokolwiek pobierał więc wydaje mi się to zwyczajnie dziwne :)Cześć! Tylko ja odnoszę wrażenie, że wczoraj dodali nowe pojazdy do gry? Pierwszy raz spotkałem się z tą małą pokraką, a dodatkowo zauważyłem dwa nowe sedany, model którego nigdy wcześniej nie spotkałem. Auta te jechały z wielką prędkością jeden za drugim, tworząc przy tym karambol na zakręcie :) (zdjęcie wykonane w nocy, auta po lewej stronie, widać jakby ktoś siedział na tylnym siedzeniu.) Pytam dlatego, że nie zauważyłem żeby steam mi cokolwiek pobierał więc wydaje mi się to zwyczajnie dziwne :)4 Komentarzy 0 Udostępnienia 98 Wyświetleń
2
Załaduj Więcej