Recent Updates
  • Chciał człowiek zaoszczędzić...
    Chciał człowiek zaoszczędzić...
    Haha
    Like
    18
    4 Comments 0 Shares 45 Views
  • Teimo - Post®
    Teimo - Post®
    Love
    Like
    7
    0 Comments 0 Shares 45 Views
  • Cześć! Tylko ja odnoszę wrażenie, że wczoraj dodali nowe pojazdy do gry? Pierwszy raz spotkałem się z tą małą pokraką, a dodatkowo zauważyłem dwa nowe sedany, model którego nigdy wcześniej nie spotkałem. Auta te jechały z wielką prędkością jeden za drugim, tworząc przy tym karambol na zakręcie :) (zdjęcie wykonane w nocy, auta po lewej stronie, widać jakby ktoś siedział na tylnym siedzeniu.) Pytam dlatego, że nie zauważyłem żeby steam mi cokolwiek pobierał więc wydaje mi się to zwyczajnie dziwne :)
    Cześć! Tylko ja odnoszę wrażenie, że wczoraj dodali nowe pojazdy do gry? Pierwszy raz spotkałem się z tą małą pokraką, a dodatkowo zauważyłem dwa nowe sedany, model którego nigdy wcześniej nie spotkałem. Auta te jechały z wielką prędkością jeden za drugim, tworząc przy tym karambol na zakręcie :) (zdjęcie wykonane w nocy, auta po lewej stronie, widać jakby ktoś siedział na tylnym siedzeniu.) Pytam dlatego, że nie zauważyłem żeby steam mi cokolwiek pobierał więc wydaje mi się to zwyczajnie dziwne :)
    Like
    Haha
    2
    4 Comments 0 Shares 42 Views
More Stories