- Mężczyzna
- 13/01/2002
- Obserwowany przez 9 osób
Właśnie zaktualizowane
- Cześć! Tylko ja odnoszę wrażenie, że wczoraj dodali nowe pojazdy do gry? Pierwszy raz spotkałem się z tą małą pokraką, a dodatkowo zauważyłem dwa nowe sedany, model którego nigdy wcześniej nie spotkałem. Auta te jechały z wielką prędkością jeden za drugim, tworząc przy tym karambol na zakręcie (zdjęcie wykonane w nocy, auta po lewej stronie, widać jakby ktoś siedział na tylnym siedzeniu.) Pytam dlatego, że nie zauważyłem żeby steam mi cokolwiek pobierał więc wydaje mi się to zwyczajnie dziwneCześć! Tylko ja odnoszę wrażenie, że wczoraj dodali nowe pojazdy do gry? Pierwszy raz spotkałem się z tą małą pokraką, a dodatkowo zauważyłem dwa nowe sedany, model którego nigdy wcześniej nie spotkałem. Auta te jechały z wielką prędkością jeden za drugim, tworząc przy tym karambol na zakręcie :) (zdjęcie wykonane w nocy, auta po lewej stronie, widać jakby ktoś siedział na tylnym siedzeniu.) Pytam dlatego, że nie zauważyłem żeby steam mi cokolwiek pobierał więc wydaje mi się to zwyczajnie dziwne :)
Więcej Stories