Nowy piec już wysłali, stary usunięty i wycięty a w poniedziałek powinno być umieszczanie wszystkiego na miejscu bo jutro albo pojutrze ma być nowy
Ogromne koszta ale jakoś przeboleje się te kilka miesięcy większego funduszu, naprawione też zostało ogrzewanie elektryczne zarówno na wodę jak i na grzejniki, to też pochłonęło prawie tyle co zwykły piec do palenia
Korona też ustępuje ale smaku I zapachu nie czuje dalej 😮‍💨
Dobrego dnia każdemu życzę, co będzie to będzie zobaczymy...
Troche mocno zdemotywowany jestem bo nie wiem co bede robil jak komputer wroci do normalnosci
Nowy piec już wysłali, stary usunięty i wycięty a w poniedziałek powinno być umieszczanie wszystkiego na miejscu bo jutro albo pojutrze ma być nowy 👌 Ogromne koszta ale jakoś przeboleje się te kilka miesięcy większego funduszu, naprawione też zostało ogrzewanie elektryczne zarówno na wodę jak i na grzejniki, to też pochłonęło prawie tyle co zwykły piec do palenia 😵 Korona też ustępuje ale smaku I zapachu nie czuje dalej 😮‍💨 Dobrego dnia każdemu życzę, co będzie to będzie zobaczymy... Troche mocno zdemotywowany jestem bo nie wiem co bede robil jak komputer wroci do normalnosci
Love
Like
Sad
29
8 Komentarzy 0 Udostępnienia 73 Wyświetleń