⚠INFORMACJE⚠
Dzień dobry!
W planach mam już transmisje codzienne, zaczynając od dziś codziennie po jednej wieczorkiem!
Jak już sprawność mojego gardła wróci w pełni transmisje będą dziennie dwie a na kanał nagram nowe filmy, jeśli odwiedzacie tutaj stronę to wiecie nawet jakie

W przyszły weekend nie będzie nic, prawdopodobnie jadę na PGA.
Po PGA lecimy na 208% ze wszystkim

Pozdrawiam i zapraszam codziennie wieczorkiem na lajwidło, jeśli z jakiejś przyczyny miało by nie być transmisji to piszę o tym TYLKO tutaj zawsze 👌

JA tak myślę że do PGA będę spokojnie dawkował wszystko a tak konkretnie ruszę dopiero po PGA, do tego czasu nagram sobie filmy, zmontuje je i jedną transmisje dziennie będę pyrkał.
⚠INFORMACJE⚠ Dzień dobry! W planach mam już transmisje codzienne, zaczynając od dziś codziennie po jednej wieczorkiem! Jak już sprawność mojego gardła wróci w pełni transmisje będą dziennie dwie a na kanał nagram nowe filmy, jeśli odwiedzacie tutaj stronę to wiecie nawet jakie :) W przyszły weekend nie będzie nic, prawdopodobnie jadę na PGA. Po PGA lecimy na 208% ze wszystkim :) Pozdrawiam i zapraszam codziennie wieczorkiem na lajwidło, jeśli z jakiejś przyczyny miało by nie być transmisji to piszę o tym TYLKO tutaj zawsze 👌 JA tak myślę że do PGA będę spokojnie dawkował wszystko a tak konkretnie ruszę dopiero po PGA, do tego czasu nagram sobie filmy, zmontuje je i jedną transmisje dziennie będę pyrkał.
24
5 Komentarze 0 Udostępnienia