Inhalacja z roznej maści herbat i pary wodnej dziś w nocy, gardlo przeplukane wodą utlenioją kilka razy, zjadłem miód z łyżki kopiastej a potem wypilem herbate malinową z miodem przed calą inhalacją i płukanką.
Przed tym wszystkim jeszcze zamowilem KFC i zjadlem coś lekko tłustego żeby w trakcie jedzenia połknąć końską dawkę witaminy C, magnez i Omega 3

Mamy ranek czwartkowy - na tą chwile mam katar zapewne po tej inhalacji wzmożony. A ból gardła byl mocny jeszcze jak sie budzilem wczesnym rankiem i zameholiłem mu z wody utlenionej. Teraz o 10:00 gdy sie obudzilem juz tak finalnie bol gardła spadł do 55% i to tak naciąganych 55 bo dałbym nawet 45 momentami. Pojawil mi sie za to kaszel suchy jak wezme wiekszy wdech. Mimo tego...
Chyba coś sie dzieje pozytywnego 😃
Inhalacja z roznej maści herbat i pary wodnej dziś w nocy, gardlo przeplukane wodą utlenioją kilka razy, zjadłem miód z łyżki kopiastej a potem wypilem herbate malinową z miodem przed calą inhalacją i płukanką. Przed tym wszystkim jeszcze zamowilem KFC i zjadlem coś lekko tłustego żeby w trakcie jedzenia połknąć końską dawkę witaminy C, magnez i Omega 3 Mamy ranek czwartkowy - na tą chwile mam katar zapewne po tej inhalacji wzmożony. A ból gardła byl mocny jeszcze jak sie budzilem wczesnym rankiem i zameholiłem mu z wody utlenionej. Teraz o 10:00 gdy sie obudzilem juz tak finalnie bol gardła spadł do 55% i to tak naciąganych 55 bo dałbym nawet 45 momentami. Pojawil mi sie za to kaszel suchy jak wezme wiekszy wdech. Mimo tego... Chyba coś sie dzieje pozytywnego 😃
13
2 Komentarze 0 Udostępnienia