Gdzie byłem przez ostatni rok ktoś pytał...
Powiedziałbym że dwa lata nawet.

W tamtym czasie irytowały mnie zasięgi YT, będąc więc informatykiem z motoryzacyjnym hobby posiadajac cała masę sprzętu do Mercedesów zacząłem zajmować się tym co umiem, kodując, programując diagnozując gwiazdy.
I to robiłem przez ten cały czas, w ogromnych ilościach nawet wysyłkowo do dziś dnia, choć istnieje prawdopodobieństwo że rzucę to od lutego w 90% z okazji fantastycznych zasięgów na YT od grudnia, gdzie już o 40% obniżyłem swoją aktywność w realnym świecie Mercedesów.

Ten czas w którym mnie nie było to był detoks i odpoczynek od kanału, choć myslałem i martwiłem się ciągle i czytałem komentarze od widzów, którzy chcieli coś nowego to nie chciałem sie denerwować, bo w tym czasie uszczęśliwiałem ludzi nie wirtualnie a realnie - bo przyjeżdzali do mnie pod dom albo ja do nich i naprawiałem im auta w kwestiach elektronicznych - WIELOKROTNIE poznawali mnie też niektórzy że to ja ten z YT i byli podekscytowani spotkaniem.
Można by opowiadać dłużej, ale ten okres sprawił że miałem chwile żeby pomyśleć o sobie, kim jestem i co tak naprawdę chcę i co lubię, dało mi też do myślenia, że jednak nie jestem taki jak inni w wielu aspektach życiowych i bardzo bardzo bardzo późno sie o tym dowiedziałem bo jak miałem 18 lat założyłem ten kanał i już rok później siedziałem tylko nad nim non stop niemalże 24h bo prowadziłem jeszcze te wszystkie serwery do gier przecież, nie było więc czasu spędzić swojego nastoletniego życia już nigdy więcej ani zrealizować rzeczy, które w takim wieku wielu robi... Nie mówie tu o imprezach bo imprezowy nie jestem i nigdy nie byłem.

więc zamiast poznać kogoś kto potencjalnie byłby moim przyjacielem ( bo nigdy nie miałem znajomych wielu więc raczej mowa o pojedyńczej osobie ) no to sobie grałem.

Teraz już jestem starym dziadem, który zaczyna siwieć xD
Pozdrawiam serdecznie naszła mnie taka refleksja przez rozmowę z jednym widzem, że czas w moim życiu zatrzymał się tak jak miałem około 19/20 lat

Za to, przez ostatnie 10 lat uszczęśliwiam osoby młodsze od siebie o czesto nawet naście lat.

Czy kanał wyszedł mi na złe?
Tutaj jak czat gpt powinny być dwie odpowiedzi:

1. Tak bo - nie miałem możliwości w młodym wieku wykorzystać tej świadomości bycia młodym żeby korzystać z życia i bawić się pomimo dość samotnego trybu życia tylko siedziałem przed komputerem i nikogo nie poznałem kto potencjalnie mógłby byc kimś bliższym chociażby.

2. Nie bo - spędziłem świetnie czas, nie naraziłem się na wiele problemów, być może chorób lub nieprzyjemności w życiu, nie poznałem też nikogo kto mógłby mnie wprowadzić na złą drogę, lub jakieś inne perypetia oraz przyczynił się do braku odczucia samotności.

Wszystkiego dobrego pozdrawiam serdecznie.

Gdzie byłem przez ostatni rok ktoś pytał... Powiedziałbym że dwa lata nawet. W tamtym czasie irytowały mnie zasięgi YT, będąc więc informatykiem z motoryzacyjnym hobby posiadajac cała masę sprzętu do Mercedesów zacząłem zajmować się tym co umiem, kodując, programując diagnozując gwiazdy. I to robiłem przez ten cały czas, w ogromnych ilościach nawet wysyłkowo do dziś dnia, choć istnieje prawdopodobieństwo że rzucę to od lutego w 90% z okazji fantastycznych zasięgów na YT od grudnia, gdzie już o 40% obniżyłem swoją aktywność w realnym świecie Mercedesów. Ten czas w którym mnie nie było to był detoks i odpoczynek od kanału, choć myslałem i martwiłem się ciągle i czytałem komentarze od widzów, którzy chcieli coś nowego to nie chciałem sie denerwować, bo w tym czasie uszczęśliwiałem ludzi nie wirtualnie a realnie - bo przyjeżdzali do mnie pod dom albo ja do nich i naprawiałem im auta w kwestiach elektronicznych - WIELOKROTNIE poznawali mnie też niektórzy że to ja ten z YT i byli podekscytowani spotkaniem. Można by opowiadać dłużej, ale ten okres sprawił że miałem chwile żeby pomyśleć o sobie, kim jestem i co tak naprawdę chcę i co lubię, dało mi też do myślenia, że jednak nie jestem taki jak inni w wielu aspektach życiowych i bardzo bardzo bardzo późno sie o tym dowiedziałem bo jak miałem 18 lat założyłem ten kanał i już rok później siedziałem tylko nad nim non stop niemalże 24h bo prowadziłem jeszcze te wszystkie serwery do gier przecież, nie było więc czasu spędzić swojego nastoletniego życia już nigdy więcej ani zrealizować rzeczy, które w takim wieku wielu robi... Nie mówie tu o imprezach bo imprezowy nie jestem i nigdy nie byłem. więc zamiast poznać kogoś kto potencjalnie byłby moim przyjacielem ( bo nigdy nie miałem znajomych wielu więc raczej mowa o pojedyńczej osobie ) no to sobie grałem. Teraz już jestem starym dziadem, który zaczyna siwieć xD Pozdrawiam serdecznie naszła mnie taka refleksja przez rozmowę z jednym widzem, że czas w moim życiu zatrzymał się tak jak miałem około 19/20 lat Za to, przez ostatnie 10 lat uszczęśliwiam osoby młodsze od siebie o czesto nawet naście lat. Czy kanał wyszedł mi na złe? Tutaj jak czat gpt powinny być dwie odpowiedzi: 1. Tak bo - nie miałem możliwości w młodym wieku wykorzystać tej świadomości bycia młodym żeby korzystać z życia i bawić się pomimo dość samotnego trybu życia tylko siedziałem przed komputerem i nikogo nie poznałem kto potencjalnie mógłby byc kimś bliższym chociażby. 2. Nie bo - spędziłem świetnie czas, nie naraziłem się na wiele problemów, być może chorób lub nieprzyjemności w życiu, nie poznałem też nikogo kto mógłby mnie wprowadzić na złą drogę, lub jakieś inne perypetia oraz przyczynił się do braku odczucia samotności. Wszystkiego dobrego pozdrawiam serdecznie.
Love
Sad
15
3 Komentarzy 0 Udostępnienia 66 Wyświetleń