Witam was w kolejnym kąciku muzycznym, może na początku drobne oświadczenie i sprostowanie odemnie: Kącik robie zupełnie dobrowolnie od ponad roku, czasem mi się bardzo nei chcę, czasem robię go z przyjemnością. Nie jest to jednak mój piorytet. Ostatnio w życiu u mnie działo się bardzo wiele, zdałem prawo jazdy, tylko po to aby 3 dni po tym zmarł mój dziadek, co mi zupełnie odebrało chęci do tworzenia kącika muzycznego, powracam, zrobimy top grudnia, zrobimy top roku, a co dalej? Zobaczymy, może zmienimy nieco formę, może zostanie bez zmian. Wszystko zależy jak sobie poukładam w głowie. Z tego miejsca chciałbym życzyć Spóznionych wesołych świąt wszystkim sympatykom Kącika Muzycznego, ale nie miałem nawet głowy i czasu żeby napisać wam życzenia. Pozwolicie że pominę 3 dni świąteczne w kąciku, tak więc top tygodnia wybierzemy z 4 piosenek, wyjątkowo, przepraszam za to, ale mam nadzieje że zrozumiecie. Kącik to moja pasja do muzyki, robię to dla was, dla tej małej społeczności która pewnie czeka i liczy że odkryje lub dowie się czegoś nowego. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze z okazji świąt, a poniżej już tradycyjny kącik muzyczny.
A w dzisiejszym (sobotnim) kąciku muzycznym przenosimy się do lat 90 XX w. czyli do złotej ery muzyki Eurodance. Piosenka pewnie jest wam doskonale znana, ja sam sobie ją przypomniałem po kilku latach zapomnienia, takie powroty lubimy najbardziej, nie tylko w kąciku ale również prywatnie. Piosenka pochodzi z 1995 i jest największym hitem tego artysty, ma w swoim dorobku jeszcze kilka innych w miarę popularnych piosenek, ale ta przy nich jest jak mercedes przy wozie drabiniastym. Przed wami Bushman - No 1 Else
https://www.youtube.com/watch?v=RIpvoJFSaUg
A w dzisiejszym (sobotnim) kąciku muzycznym przenosimy się do lat 90 XX w. czyli do złotej ery muzyki Eurodance. Piosenka pewnie jest wam doskonale znana, ja sam sobie ją przypomniałem po kilku latach zapomnienia, takie powroty lubimy najbardziej, nie tylko w kąciku ale również prywatnie. Piosenka pochodzi z 1995 i jest największym hitem tego artysty, ma w swoim dorobku jeszcze kilka innych w miarę popularnych piosenek, ale ta przy nich jest jak mercedes przy wozie drabiniastym. Przed wami Bushman - No 1 Else
Witam was w kolejnym kąciku muzycznym, może na początku drobne oświadczenie i sprostowanie odemnie: Kącik robie zupełnie dobrowolnie od ponad roku, czasem mi się bardzo nei chcę, czasem robię go z przyjemnością. Nie jest to jednak mój piorytet. Ostatnio w życiu u mnie działo się bardzo wiele, zdałem prawo jazdy, tylko po to aby 3 dni po tym zmarł mój dziadek, co mi zupełnie odebrało chęci do tworzenia kącika muzycznego, powracam, zrobimy top grudnia, zrobimy top roku, a co dalej? Zobaczymy, może zmienimy nieco formę, może zostanie bez zmian. Wszystko zależy jak sobie poukładam w głowie. Z tego miejsca chciałbym życzyć Spóznionych wesołych świąt 🎄wszystkim sympatykom Kącika Muzycznego, ale nie miałem nawet głowy i czasu żeby napisać wam życzenia. Pozwolicie że pominę 3 dni świąteczne w kąciku, tak więc top tygodnia wybierzemy z 4 piosenek, wyjątkowo, przepraszam za to, ale mam nadzieje że zrozumiecie. Kącik to moja pasja do muzyki, robię to dla was, dla tej małej społeczności która pewnie czeka i liczy że odkryje lub dowie się czegoś nowego. Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze z okazji świąt, a poniżej już tradycyjny kącik muzyczny.