NOWA WERSJA STRONY
Witam serdecznie, nowa wersja strony LukTech po prawie 5 latach.
Odświeżona wersja strony przede wszystkim poprawia kilkanaście starych błędów, wprowadza kilkanaście nowości a przede wszystkim jest lżejsza od swojej poprzedniej wersji.

Niestety nie udało się zachować powiadomień i wiadomości, choć to ostatnie w sumie mógłbym jeszcze spróbować przenieść.

Strona jest jeszcze w trakcie skromnych prac poprawkowych, więc z sugestiami prosze wstrzymać się jeszcze na dwa dni.
Nie mniej jednak wstępnie mogę zapowiedzieć również aplikację na IOS i Android.
Pozdrawiam i miłego dnia, najprawdopdoobniej jest to również finalna i ostatnia tak duża aktualizacja LukTech.
Podobny los spotkał grupy ale tutaj Myślę, że raczej Poradzicie sobie i stworzycie lepsze niż wcześniej grupy

Dla wszystkich, którzy mają jakieś problemy ze stroną - koniecznie wyczyścić dane przeglądarki w tym cookies z ostatnich 24h a najlepiej z ostatnich 7 dni.
NOWA WERSJA STRONY Witam serdecznie, nowa wersja strony LukTech po prawie 5 latach. Odświeżona wersja strony przede wszystkim poprawia kilkanaście starych błędów, wprowadza kilkanaście nowości a przede wszystkim jest lżejsza od swojej poprzedniej wersji. Niestety nie udało się zachować powiadomień i wiadomości, choć to ostatnie w sumie mógłbym jeszcze spróbować przenieść. Strona jest jeszcze w trakcie skromnych prac poprawkowych, więc z sugestiami prosze wstrzymać się jeszcze na dwa dni. Nie mniej jednak wstępnie mogę zapowiedzieć również aplikację na IOS i Android. Pozdrawiam i miłego dnia, najprawdopdoobniej jest to również finalna i ostatnia tak duża aktualizacja LukTech. Podobny los spotkał grupy ale tutaj Myślę, że raczej Poradzicie sobie i stworzycie lepsze niż wcześniej grupy 😄 Dla wszystkich, którzy mają jakieś problemy ze stroną - koniecznie wyczyścić dane przeglądarki w tym cookies z ostatnich 24h a najlepiej z ostatnich 7 dni.
Love
31
4 Komentarzy 0 Udostępnienia 279 Wyświetleń