Rozważam otwarcie przestrzeni dyskowej w "chmurze" LukCloud dostępnej dla was, chmure można synchronizować na telefonie i komputerze przy pomocy zewnętrznej aplikacji która działa praktycznie identycznie jak np onedrive. Praktycznie bo jest bardziej rozbudowana i pozwala na więcej. Ja osobiście od 9 lat istnienia mojego systemu LukTech mam stworzoną synchronizację pulpitu folderów dokumenty muzyka i obrazy z mojego komputera, co oznacza że na innych wpiętych kompach z windosem w tych folderach mam tą samą zawartość. Ponad to w telefonie mam dostep do edycji rzeczy z kompa nawet gdy jest wyłączony.

Padł pomysł czas na realizacje. Jaka optymalna kwota miesięczna byłaby dobra za 100-200gb dla użytkownika?
Czy będa chętni?
Dla chętnych osób które wspierają na youtube mój kanał powstałaby możliwość stworzenia również poczty własnej z końcówką @luktech.net

jednak ta możliwośc zarezerwowana byłaby tylko dla tych którzy naprawde długo wspierają kanał.

Taka możliwość powstaje żeby podtrzymać działanie strony. Czy macie jakieś sugestie jak powinno to wyglądać i za ile?
Rozważam otwarcie przestrzeni dyskowej w "chmurze" LukCloud dostępnej dla was, chmure można synchronizować na telefonie i komputerze przy pomocy zewnętrznej aplikacji która działa praktycznie identycznie jak np onedrive. Praktycznie bo jest bardziej rozbudowana i pozwala na więcej. Ja osobiście od 9 lat istnienia mojego systemu LukTech mam stworzoną synchronizację pulpitu folderów dokumenty muzyka i obrazy z mojego komputera, co oznacza że na innych wpiętych kompach z windosem w tych folderach mam tą samą zawartość. Ponad to w telefonie mam dostep do edycji rzeczy z kompa nawet gdy jest wyłączony. Padł pomysł czas na realizacje. Jaka optymalna kwota miesięczna byłaby dobra za 100-200gb dla użytkownika? Czy będa chętni? Dla chętnych osób które wspierają na youtube mój kanał powstałaby możliwość stworzenia również poczty własnej z końcówką @luktech.net jednak ta możliwośc zarezerwowana byłaby tylko dla tych którzy naprawde długo wspierają kanał. Taka możliwość powstaje żeby podtrzymać działanie strony. Czy macie jakieś sugestie jak powinno to wyglądać i za ile?
11
10 Komentarze 0 Udostępnienia