Uwaga pojawiło się dziecko co podmechala kontent od luksora ma prawie podobną nazwe użytkownika lekko zmieniony regulamin na lajwidła i podobną strone do luksora strona nazywa się fech.net kanał nazywa się Vitollo Kochan także nie wiem co dalej ale ostrzegam
Uwaga pojawiło się dziecko co podmechala kontent od luksora ma prawie podobną nazwe użytkownika lekko zmieniony regulamin na lajwidła i podobną strone do luksora strona nazywa się fech.net kanał nazywa się Vitollo Kochan także nie wiem co dalej ale ostrzegam
WWW.YOUTUBE.COM
Vitollo Kochan
Hi 💛≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡💛 Cześć witajcie! Witam was na moim kanale. Tu znajdziecie gry komputerowe, poradniki i wiele wiele więcej! Subskrybujcie! :) 🌐Strona internetowa: https://www.fechnet.pl/ 📱≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡ PROGRAMY ≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡📱 🎥 Nagrywanie: OBS Studio 🎬 Montaż: Wondershare Filmora 13 🎨 Grafika: Cinema 4D, Adobe Photoshop 🖌️ Rendery : Cinema 4D 👦≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡👦 ☁️Montaż: Montażysta lub ja 🌈Miniaturki: Praca własna 🌈Baner: MrDiaXo 🌊Avatar: MrDiaXo 💻Intro: Praca własna 💛≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡💛 🔴Subskrypcje: ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ 1 | 100 | 500 | 1000 | 2000 | 3000 | 4000 | 5000 | 8000 | 10000 💛≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡💛
9
11 Komentarze 0 Udostępnienia