HeYO
Nazywam sie Mateusz. Moja ksywka to Mati ( zazwyczaj ). Mam 13 lat i tworzę gry oraz muzykę. ( Tak wiem, że niektórzy powiedzą że 13 lat to za mało na pełną profeske gre. To prawda, ale nie oznacza że gra będzie robiona w scratchu czy coś w tym stylu ) . Robię gry w Unity, Clickteamie 2.5 oraz UE4 . Jestem w trakcie robienia gry LunaPark ( fangame Five Nights At Freddys ) oraz w niedalekiej przyszłości zaczne horrorowy prequel do wydarzenia w The Finns ( MSC ) . Szczegółow jeszcze zbytnio nie zdradzam, dodam tu ,,jakieś " teasery z gry horror o MSC. Dzień Dobry całemu Community Luksora
HeYO Nazywam sie Mateusz. Moja ksywka to Mati ( zazwyczaj ). Mam 13 lat i tworzę gry oraz muzykę. ( Tak wiem, że niektórzy powiedzą że 13 lat to za mało na pełną profeske gre. To prawda, ale nie oznacza że gra będzie robiona w scratchu czy coś w tym stylu ) . Robię gry w Unity, Clickteamie 2.5 oraz UE4 . Jestem w trakcie robienia gry LunaPark ( fangame Five Nights At Freddys ) oraz w niedalekiej przyszłości zaczne horrorowy prequel do wydarzenia w The Finns ( MSC ) . Szczegółow jeszcze zbytnio nie zdradzam, dodam tu ,,jakieś " teasery z gry horror o MSC. Dzień Dobry całemu Community Luksora :)
9
10 Komentarze 0 Udostępnienia