AIRMATIC VISIT WORKSHOP

mamy tu kogoś komu chce sie poszukać rozwiązania czym mogą być spowodowane takie błędy? Moja wiedza jest znikoma ze względu, że jeszcze nie mam jak ściągnąc koło i popatrzeć a to co widziałem wskazywało, że amortyzator wygląda jak nowy, więc jeśli nie bedzie to wina odpiętego lub ruszonego przewodu to pomimo że łądny może być do wymiany. A zasypiam coraz bardziej i równocześnie chce wiedzieć co czynić a może ktoś będzie bystrzejszy ode mnie dziś. Dziś jestem głupi.
Więcej nie bede zdradzać, to jedyny poważniejszy błąd w tym przybydku pleśni xD
AIRMATIC VISIT WORKSHOP mamy tu kogoś komu chce sie poszukać rozwiązania czym mogą być spowodowane takie błędy? Moja wiedza jest znikoma ze względu, że jeszcze nie mam jak ściągnąc koło i popatrzeć a to co widziałem wskazywało, że amortyzator wygląda jak nowy, więc jeśli nie bedzie to wina odpiętego lub ruszonego przewodu to pomimo że łądny może być do wymiany. A zasypiam coraz bardziej i równocześnie chce wiedzieć co czynić a może ktoś będzie bystrzejszy ode mnie dziś. Dziś jestem głupi. Więcej nie bede zdradzać, to jedyny poważniejszy błąd w tym przybydku pleśni xD
4
8 Komentarze 0 Udostępnienia