tu będzie temat o konsoli xbox 360 o jej dodatkach grah modyfikacjah np rgh i tak dajej
Najnowsze aktualizacje
-
siemano chce się połączyć się z xbox live na waszym rgh to trzeb do tego uzyć do tego staltch serveruw aby zmniejszyć ryzyko bana ja polecam takie tapot live, nfinite live, thered live, xbninja, proto, XBLKyuubii, xbflamzy a jak wam jom zbanujom konsole to wzasadzie nic się niestanie tylko nie będziesz mugł połonczyć z xbox live ale ja sam mam zbanowanom konsole zbanowali mnie na xbnetwork ale wtedy jezeli nadfal hczesz grać na rgh zbanowanej konsoli online xbox live to włoncz tryb no kv mode jezeli stealh server ktury uzywasz ma takom opcje albo po prostu kup kv i będziesz mugł nadal grać online xbox live i jescze nie kture stealth servery majom swuj sklep z grami i aplikajami i avatara więć będziesz mugł pobierać gry ze sklepu ja mam obecnie uzywam XBflamzy A I do tego muśi być najnowsza wersja dashboardsiemano chce się połączyć się z xbox live na waszym rgh to trzeb do tego uzyć do tego staltch serveruw aby zmniejszyć ryzyko bana ja polecam takie tapot live, nfinite live, thered live, xbninja, proto, XBLKyuubii, xbflamzy a jak wam jom zbanujom konsole to wzasadzie nic się niestanie tylko nie będziesz mugł połonczyć z xbox live ale ja sam mam zbanowanom konsole zbanowali mnie na xbnetwork ale wtedy jezeli nadfal hczesz grać na rgh zbanowanej konsoli online xbox live to włoncz tryb no kv mode jezeli stealh server ktury uzywasz ma takom opcje albo po prostu kup kv i będziesz mugł nadal grać online xbox live i jescze nie kture stealth servery majom swuj sklep z grami i aplikajami i avatara więć będziesz mugł pobierać gry ze sklepu ja mam obecnie uzywam XBflamzy A I do tego muśi być najnowsza wersja dashboard5 Komentarzy 0 Udostępnienia 131 WyświetleńPlease log in to like, share and comment!
-
-
-
-
-
Załaduj Więcej