• Wyglada na to, że komputer jest już prawie gotowy, sterowniki i wszystko poinstalowane. Dużo testów porobione troche wcześniej i wszystko finalnie już zainstalowane.
    Licencja do windowsa kupiona z pieniążków, które udało sie odzyskać sprzedając stary zasilacz, chłodzenie i kilka innych części nie tylko komputerowych zaznaczając przy tym że zwrotów nie przyjmuje i nie mam pewności, czy nie wybuchnie więc i cena o połowę niższa
    Zostało już tylko skonfigurować część prywatno-pracowniczą, że tak nazwę
    Na tyle starannie i z przerwami to robie, żeby bezawaryjnie działało jak najdłużej to możliwe.
    Dużo czasu zajeło bawienie sie ustawieniami i zachowania programów i samego uefi nowej płyty głównej.
    Teraz tylko w trakcie weekendu zostanie aktywować system i wprowadzić sie ze swoimi plikami
    Dużo by pisać ale w skrócie - działam powoli i dokładnie a starego sztrucowatego sprzętu się wyzbywam i za to między innymi opłacę stronę i internet na kolejny miesiąc chociażby.
    Boje sie tylko nakładu pracy gdy już wszystko będzie gotowe i przyjdzie mi zająć się kanałem...
    Wyglada na to, że komputer jest już prawie gotowy, sterowniki i wszystko poinstalowane. Dużo testów porobione troche wcześniej i wszystko finalnie już zainstalowane. Licencja do windowsa kupiona z pieniążków, które udało sie odzyskać sprzedając stary zasilacz, chłodzenie i kilka innych części nie tylko komputerowych zaznaczając przy tym że zwrotów nie przyjmuje i nie mam pewności, czy nie wybuchnie 😅 więc i cena o połowę niższa ✔️ Zostało już tylko skonfigurować część prywatno-pracowniczą, że tak nazwę 👌 Na tyle starannie i z przerwami to robie, żeby bezawaryjnie działało jak najdłużej to możliwe. Dużo czasu zajeło bawienie sie ustawieniami i zachowania programów i samego uefi nowej płyty głównej. Teraz tylko w trakcie weekendu zostanie aktywować system i wprowadzić sie ze swoimi plikami ✔️ Dużo by pisać ale w skrócie - działam powoli i dokładnie a starego sztrucowatego sprzętu się wyzbywam i za to między innymi opłacę stronę i internet na kolejny miesiąc chociażby. Boje sie tylko nakładu pracy gdy już wszystko będzie gotowe i przyjdzie mi zająć się kanałem...
    Love
    Like
    35
    4 Comments 0 Shares 65 Views
  • ma ktoś starą wersje mapy east coast usa do beamng?
    ma ktoś starą wersje mapy east coast usa do beamng?
    4 Comments 0 Shares 213 Views
  • Witma
    Witma
    3 Comments 0 Shares 62 Views
  • tak
    tak
    0 Comments 0 Shares 183 Views
  • mlem
    mlem
    Like
    1
    2 Comments 0 Shares 92 Views