0 Komentarzy
0 Udostępnienia
128 Wyświetleń
Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
Dziś rosol jest robionyDziś rosol jest robiony 👌6 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń
33
-
Nowy piec już wysłali, stary usunięty i wycięty a w poniedziałek powinno być umieszczanie wszystkiego na miejscu bo jutro albo pojutrze ma być nowy
Ogromne koszta ale jakoś przeboleje się te kilka miesięcy większego funduszu, naprawione też zostało ogrzewanie elektryczne zarówno na wodę jak i na grzejniki, to też pochłonęło prawie tyle co zwykły piec do palenia
Korona też ustępuje ale smaku I zapachu nie czuje dalej 😮💨
Dobrego dnia każdemu życzę, co będzie to będzie zobaczymy...
Troche mocno zdemotywowany jestem bo nie wiem co bede robil jak komputer wroci do normalnosciNowy piec już wysłali, stary usunięty i wycięty a w poniedziałek powinno być umieszczanie wszystkiego na miejscu bo jutro albo pojutrze ma być nowy 👌 Ogromne koszta ale jakoś przeboleje się te kilka miesięcy większego funduszu, naprawione też zostało ogrzewanie elektryczne zarówno na wodę jak i na grzejniki, to też pochłonęło prawie tyle co zwykły piec do palenia 😵 Korona też ustępuje ale smaku I zapachu nie czuje dalej 😮💨 Dobrego dnia każdemu życzę, co będzie to będzie zobaczymy... Troche mocno zdemotywowany jestem bo nie wiem co bede robil jak komputer wroci do normalnosci8 Komentarzy 0 Udostępnienia 72 Wyświetleń
29
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 137 Wyświetleń
12
-
BeamNG Underground
•
•
•
Czerwony Covet został wymieniony na LeGrana gdyby ktoś zauważył i pytał XDBeamNG Underground 🔥🌃 • • • Czerwony Covet został wymieniony na LeGrana gdyby ktoś zauważył i pytał XD0 Komentarzy 0 Udostępnienia 71 Wyświetleń
6
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 183 Wyświetleń
-
Jest jest P6 na debiutJest jest P6 na debiut ❤️😁🏎️0 Komentarzy 0 Udostępnienia 69 Wyświetleń3
-
O nie przgapiłem 2137 :CO nie przgapiłem 2137 :C0 Komentarzy 0 Udostępnienia 140 Wyświetleń2
-
co jest xDco jest xD3 Komentarzy 0 Udostępnienia 212 Wyświetleń 8614