• ludzie nie umiejący parkować
    ludzie nie umiejący parkować
    Haha
    Like
    5
    3 Comments 0 Shares 23 Views
  • Love
    Like
    8
    4 Comments 0 Shares 23 Views
  • Coś dziwnego jest z LukFM . Potem pisze że niebezpieczne połączenie
    Coś dziwnego jest z LukFM . Potem pisze że niebezpieczne połączenie
    Like
    1
    4 Comments 0 Shares 60 Views
  • Nie jestem do końca przekonany czy to jest dobry ruch i pomysł ale wiele osób do tej czynności zachęca. Mianowicie zrobienie zrzutki na jakiejś stronie. Są do wyboru dwie opcje. Oby dwie mają te same funkcje - i tu i tu płatność jest tylko kartą. Różnica jest jedynie w tym, że na zrzutka można dopłacić do prowizji ale nie trzeba (wówczas bodajże chyba tylko pobierze kilka groszy od wpłacanej kwoty) a na PayPal i tak i tak pobierze jakąś prowizję kilkunastu groszy zależnie od kwoty oraz można stworzyć widoczny komunikat tutaj na stronie o tym w postaci "widżetu". Zostawiam ankietę, Ciężko będzie coś zadecydować ale głosujcie jeśli macie na to chęć.
    Jeśli wyniki będą jasne to zrobię kolejną ankietę na co dokładnie będziemy zbierać.
    Ja osobiście bym poczekał może kiedyś odłożyłbym te 15 tysięcy

Przypominam, że cel jest na kanał a nie nic innego. Pozostałe awarie próbuję naprawić samemu. Mieliśmy cel donejtów na transmisjach na naprawę jednej większej awarii jaką jest piec i ogrzewanie. Co prawda teraz zepsuło się też ogrzewanie elektryczne ale pieniążki te zostały użyte wraz z tymi odłożonymi na statyw. Czyli na statyw trzeba będzie zbierać od nowa.
    Nie jestem do końca przekonany czy to jest dobry ruch i pomysł ale wiele osób do tej czynności zachęca. Mianowicie zrobienie zrzutki na jakiejś stronie. Są do wyboru dwie opcje. Oby dwie mają te same funkcje - i tu i tu płatność jest tylko kartą. Różnica jest jedynie w tym, że na zrzutka można dopłacić do prowizji ale nie trzeba (wówczas bodajże chyba tylko pobierze kilka groszy od wpłacanej kwoty) a na PayPal i tak i tak pobierze jakąś prowizję kilkunastu groszy zależnie od kwoty oraz można stworzyć widoczny komunikat tutaj na stronie o tym w postaci "widżetu". Zostawiam ankietę, Ciężko będzie coś zadecydować ale głosujcie jeśli macie na to chęć. Jeśli wyniki będą jasne to zrobię kolejną ankietę na co dokładnie będziemy zbierać. Ja osobiście bym poczekał może kiedyś odłożyłbym te 15 tysięcy 👍 Przypominam, że cel jest na kanał a nie nic innego. Pozostałe awarie próbuję naprawić samemu. Mieliśmy cel donejtów na transmisjach na naprawę jednej większej awarii jaką jest piec i ogrzewanie. Co prawda teraz zepsuło się też ogrzewanie elektryczne ale pieniążki te zostały użyte wraz z tymi odłożonymi na statyw. Czyli na statyw trzeba będzie zbierać od nowa.
    2
    162
    4
    Like
    Sad
    Love
    Wow
    22
    11 Comments 0 Shares 23 Views
  • Wow
    2
    0 Comments 0 Shares 38 Views
  • Fajny ten filmik co nauczycielka go wysłała nawet nie mówię z jakiego języka (jak ktoś nie widzi to na lewo się popatrzcie)
    Fajny ten filmik co nauczycielka go wysłała nawet nie mówię z jakiego języka (jak ktoś nie widzi to na lewo się popatrzcie)
    3 Comments 0 Shares 40 Views
  • Witam...
    Jak sie macie...?
    Witam... Jak sie macie...?
    10 Comments 0 Shares 22 Views
  • Zgodnie z tym co pisaliście oraz proponowaliście zdecydowałem się na wybranie Marki Asus oraz wrócenie do dysków Samsunga, które są niezawodne. Pojemności te same a wręcz mniejsze a pozostałe komponenty o tych samych lub lepszych parametrach co dotychczasowe... 17 tysięcy tyle wyniesie naprawa komputera przy okazji z ulepszeniem karty graficznej i pozbyciem się tej dennej GigaSyfowej firmy na A z naszego życia,
    Zgodnie z tym co pisaliście oraz proponowaliście zdecydowałem się na wybranie Marki Asus oraz wrócenie do dysków Samsunga, które są niezawodne. Pojemności te same a wręcz mniejsze a pozostałe komponenty o tych samych lub lepszych parametrach co dotychczasowe... 17 tysięcy tyle wyniesie naprawa komputera przy okazji z ulepszeniem karty graficznej i pozbyciem się tej dennej GigaSyfowej firmy na A z naszego życia,
    Love
    Like
    21
    32 Comments 0 Shares 29 Views
  • :c
    :c
    0 Comments 0 Shares 21 Views
  • 1 Comments 0 Shares 23 Views