• dla ciekawskich, tak wygląda full prestige premium luxe+ wersja Freightlinera Cascadii z środka :>
    dla ciekawskich, tak wygląda full prestige premium luxe+ wersja Freightlinera Cascadii z środka :>
    Like
    Love
    13
    0 Comments 0 Shares 57 Views
  • Finał wośp 2022 Ostrów Wielkopolski
    Finał wośp 2022 Ostrów Wielkopolski
    Haha
    1
    1 Comments 0 Shares 57 Views 129
  • Luksor będzie dziś nocne???
    [Luksor] będzie dziś nocne???
    Haha
    Like
    3
    4 Comments 0 Shares 38 Views
  • Witma Mam propozycję dlaczego stworzyłem ta ankietę Że ATS był by na spokojne konwoje z moderacją a ETS ogólnie Czy ta moja propozycja wam się podoba
    Witma Mam propozycję dlaczego stworzyłem ta ankietę Że ATS był by na spokojne konwoje z moderacją a ETS ogólnie Czy ta moja propozycja wam się podoba
    23
    3
    Like
    1
    4 Comments 0 Shares 27 Views
  • Like
    Love
    8
    2 Comments 0 Shares 47 Views
  • Kiedy jedziesz spokojnie się przejechać, aż tu naglę...
    Kiedy jedziesz spokojnie się przejechać, aż tu naglę...
    Like
    Love
    Haha
    9
    2 Comments 0 Shares 34 Views 130
  • Love
    2
    0 Comments 0 Shares 30 Views 78
  • Dzisiaj do szału doprowadza mnie komputer który przestał się po prostu uruchamiać. Nastęonie po zresetowaniu BIOSU uruchamiał sie i gasł... po resecie biosu wyciągając baterie teraz odpala się ALE... grafika wpada w najwyższe obroty i na tym sie kończy.
    Podczas 40 prób odpalenia zaskoczy jednorazowo ale... nie wykrywa dysków.
    Doskonale! Akurat mija równo drugi rok jak ten komputer jest z nami. Czas zepsuć się po całości i nie dawać opcji wyjściowej....

Co jeszcze wydarzy sie? Na ten moment utraciłem dostęp do ciepła w domu, wody a teraz nadawania na żywo i nagrywania.

Ze wstępnych ustaleń moja fantastyczna płyta glówna pali ramy a teraz dyski twarde i grafikę.

GPU, dyski ani ramy wlożone do tej płyty nie startują NAWET na innym komputerze po wystąpieniu tych problemów.
    Dzisiaj do szału doprowadza mnie komputer który przestał się po prostu uruchamiać. Nastęonie po zresetowaniu BIOSU uruchamiał sie i gasł... po resecie biosu wyciągając baterie teraz odpala się ALE... grafika wpada w najwyższe obroty i na tym sie kończy. Podczas 40 prób odpalenia zaskoczy jednorazowo ale... nie wykrywa dysków. Doskonale! Akurat mija równo drugi rok jak ten komputer jest z nami. Czas zepsuć się po całości i nie dawać opcji wyjściowej.... Co jeszcze wydarzy sie? Na ten moment utraciłem dostęp do ciepła w domu, wody a teraz nadawania na żywo i nagrywania. Ze wstępnych ustaleń moja fantastyczna płyta glówna pali ramy a teraz dyski twarde i grafikę. GPU, dyski ani ramy wlożone do tej płyty nie startują NAWET na innym komputerze po wystąpieniu tych problemów.
    Sad
    Angry
    31
    6 Comments 0 Shares 32 Views
  • Ręce mi opadły.
    Mam dość.

Jakieś spięcie albo inna siła niemyta zniszczyła mi komputer nie jestem w stanie nic zrobić nagrywać ani transmitować na żywo.
    W tym miesiącu minęły 2 lata od kiedy komputer został złożony co znaczy, że wszystkie części, które kupowałem już nie posiadają gwarancji bo wiele z nich było kupione w listopadzie grudniu a sam komputer startował bodajże styczeń/luty 2020.

Zniszczyły się dwa dyski twarde na którym miałem projekty dwóch filmów które tworzyłem i wszystko z pulpitu też poszło na szczęście reszta danych zsynchronizowana jest z moją chmurą lukcloud więc straciłem tylko to co miałem na pulpicie oraz nagrania filmów wraz z ich save na innym dysku.
    To oznacza koniec The Finns bo brak save.. koniec miasta w citiesach chociażby...

Karta graficzna nie zawsze się uruchamia na pełnych obrotach startuje chwilę po uruchomieniu komputera obraz czarny nic się nie dzieje.
    Komputer nie reaguje na przycisk włączenia bardzo często po prostu cisza nic się nie dzieje reset biosu pozwala uruchomić go jednokrotnie.
    Spaliły sie dwie kości ramu, które kupiliśmy z celu donejtów. Znów uległy uszkodzeniom ramy - znowu to samo.

Części wkładałem do osobnego sprawnego komputera żeby zweryfikować ich sprawność objawy były takie same, ramy nie dzialają a grafika zawiesza proces startu komputera jakby wywaliło jej bios i wentylatory 100% prędkości łapią głównie na starcie - brak obrazu też.

Dyski twarde są niewykrywalne lub zawieszają komputer w którym sie znajdują po wykryciu tutaj testowane na laptopach i stacjonarnych komputerach.

Niech mi ktoś nie wmawia że Aorus (Gigabyte) to dobra firma.
    Jestem załamany bez możliwości wyboru dobrej drogi.

Muszę użyć wszystkich pieniązķów żeby naprawic sytuacje w piwnicy.
    Pieniążki z celu na statyw zapełnią dotychczasowy cel, który był zbierany i użyje tego do znirmalizowania sytuacji w domu, pralka też sie zepsuła tej samej nocy co komputer. A chciałem go odpalić żeby zamówić końcowke do odkurzacza, ktora sie połamała chwile wczesniej...

Moje życie staneło pod znakiem zapytania.
    Chyba to już pisałem ale teraz faktycznie jestem załamany.
    Ręce mi opadły. Mam dość. Jakieś spięcie albo inna siła niemyta zniszczyła mi komputer nie jestem w stanie nic zrobić nagrywać ani transmitować na żywo. W tym miesiącu minęły 2 lata od kiedy komputer został złożony co znaczy, że wszystkie części, które kupowałem już nie posiadają gwarancji bo wiele z nich było kupione w listopadzie grudniu a sam komputer startował bodajże styczeń/luty 2020. Zniszczyły się dwa dyski twarde na którym miałem projekty dwóch filmów które tworzyłem i wszystko z pulpitu też poszło na szczęście reszta danych zsynchronizowana jest z moją chmurą lukcloud więc straciłem tylko to co miałem na pulpicie oraz nagrania filmów wraz z ich save na innym dysku. To oznacza koniec The Finns bo brak save.. koniec miasta w citiesach chociażby... Karta graficzna nie zawsze się uruchamia na pełnych obrotach startuje chwilę po uruchomieniu komputera obraz czarny nic się nie dzieje. Komputer nie reaguje na przycisk włączenia bardzo często po prostu cisza nic się nie dzieje reset biosu pozwala uruchomić go jednokrotnie. Spaliły sie dwie kości ramu, które kupiliśmy z celu donejtów. Znów uległy uszkodzeniom ramy - znowu to samo. Części wkładałem do osobnego sprawnego komputera żeby zweryfikować ich sprawność objawy były takie same, ramy nie dzialają a grafika zawiesza proces startu komputera jakby wywaliło jej bios i wentylatory 100% prędkości łapią głównie na starcie - brak obrazu też. Dyski twarde są niewykrywalne lub zawieszają komputer w którym sie znajdują po wykryciu tutaj testowane na laptopach i stacjonarnych komputerach. Niech mi ktoś nie wmawia że Aorus (Gigabyte) to dobra firma. Jestem załamany bez możliwości wyboru dobrej drogi. Muszę użyć wszystkich pieniązķów żeby naprawic sytuacje w piwnicy. Pieniążki z celu na statyw zapełnią dotychczasowy cel, który był zbierany i użyje tego do znirmalizowania sytuacji w domu, pralka też sie zepsuła tej samej nocy co komputer. A chciałem go odpalić żeby zamówić końcowke do odkurzacza, ktora sie połamała chwile wczesniej... Moje życie staneło pod znakiem zapytania. Chyba to już pisałem ale teraz faktycznie jestem załamany.
    Sad
    Angry
    128
    138 Comments 0 Shares 34 Views
  • Siema
    Siema
    1 Comments 0 Shares 39 Views