0 Komentarzy
0 Udostępnienia
41 Wyświetleń
Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
witam wszystkich w ten deszczowy poranek. Jaka pogoda u was?witam wszystkich w ten deszczowy poranek. Jaka pogoda u was?
-
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 44 Wyświetleń
-
Dziś o 19:00 dokończymy transmisję urodzinową ale będzie to tylko jedna transmisja dzisiaj i potrwa ona maksymalnie do dwóch godzin.
Na ten moment nie wiem co zrobić z obecnie publiczną transmisją dużo osób mówi żeby zostawić a z mojego punktu widzenia No nie wiem co myśleć.
Tak czy inaczej dzisiaj o 19:00 kontynuacja potem muszę się zastanowić kiedy w końcu Chciałbym zająć się nagrywaniem filmów na czas mojej dwutygodniowej nieobecności od piątego lutegoDziś o 19:00 dokończymy transmisję urodzinową ale będzie to tylko jedna transmisja dzisiaj i potrwa ona maksymalnie do dwóch godzin. Na ten moment nie wiem co zrobić z obecnie publiczną transmisją dużo osób mówi żeby zostawić a z mojego punktu widzenia No nie wiem co myśleć. Tak czy inaczej dzisiaj o 19:00 kontynuacja potem muszę się zastanowić kiedy w końcu Chciałbym zająć się nagrywaniem filmów na czas mojej dwutygodniowej nieobecności od piątego lutego -
Czy u was jest tak samo?Czy u was jest tak samo?10 Komentarzy 0 Udostępnienia 44 Wyświetleń 122
-
-
-
-