Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Siema byłby ktoś chętny na pogranie w The foresta, BeamNg albo Konwój w Ets2?Siema byłby ktoś chętny na pogranie w The foresta, BeamNg albo Konwój w Ets2?12 Komentarze 0 Udostępnienia
- ktoś chętny na ROR MP?ktoś chętny na ROR MP?0 Komentarze 0 Udostępnienia
-
-
- Słowa sousy: Prze***ałem euro, prawie prze***ałem awans na mundial, ale to nie ja prze***ie barażeSłowa sousy: Prze***ałem euro, prawie prze***ałem awans na mundial, ale to nie ja prze***ie baraże
- Kto wie co to za samochód?Kto wie co to za samochód?
- Jeśli ktoś chce pograć w Rocket league albo rigs of Rods to zapraszam:)Jeśli ktoś chce pograć w Rocket league albo rigs of Rods to zapraszam:)
- Mam już serdecznie dość obecnego komputera. Jestem szczęśliwy że współpracy nie ma już z tą pewną firmę której niestety komponenty są w moim PC ale problemy cały czas za mną łażą.
W płcie głównej uszkodzone było od nowości złącze wtyk ramu, dlatego od zmiany płyty głównej i tak ciągle coś sie kaszaniło. To już któraś z kolei płyta wymieniona jak nie upośledzenie firmware to fizyczne wady.
Do tego jedna z kości ramu uległą awarii i kto wie może właśnie przez płytę zdechła. Na dzień dzisiejszy wszystko działa prawidłowo bez jednej kości ramu która jest zepsuta wraz z jednym wtykiem na ten ram na samej płycie
Co robić?Mam już serdecznie dość obecnego komputera. Jestem szczęśliwy że współpracy nie ma już z tą pewną firmę której niestety komponenty są w moim PC ale problemy cały czas za mną łażą. W płcie głównej uszkodzone było od nowości złącze wtyk ramu, dlatego od zmiany płyty głównej i tak ciągle coś sie kaszaniło. To już któraś z kolei płyta wymieniona jak nie upośledzenie firmware to fizyczne wady. Do tego jedna z kości ramu uległą awarii i kto wie może właśnie przez płytę zdechła. Na dzień dzisiejszy wszystko działa prawidłowo bez jednej kości ramu która jest zepsuta wraz z jednym wtykiem na ten ram na samej płycie Co robić?27386
© 2025 LukTech Polski