• Przedpremierowy film na długo przed samą premierą dla wspierających kanał dostępny dziś od godziny +- chwile po 22.
    Lynk:

https://youtu.be/gZOs_RfJuj4
    Przedpremierowy film na długo przed samą premierą dla wspierających kanał dostępny dziś od godziny +- chwile po 22. Lynk: https://youtu.be/gZOs_RfJuj4
    Like
    Love
    4
    1 Comments 0 Shares 14 Views
  • Love
    Like
    4
    0 Comments 0 Shares 15 Views
  • Od jutra wracam powoli na obroty. Oficjalnie więc:
    Sobota i niedziela po jednym wieczornym lajwidle.
    Poniedziałek Odcinek z BeamNG + Lajwidło wieczorem
    Wtorek lajwidełko wieczorne i nocne najprawdopodobniej
    W środę odcineczek z Teardown i lajwidło wieczorem
    A czwartek i piątek to na pewno po lajwidełku wieczornym i może jakiś kolejny film jeszcze w tym samym tygodniu na kanale
    Więcej wole nie planować ale ogólnie - przynajmniej JEDNO lajwidło dziennie przez cały tydzień będzie
    Od jutra wracam powoli na obroty. Oficjalnie więc: Sobota i niedziela po jednym wieczornym lajwidle. Poniedziałek Odcinek z BeamNG + Lajwidło wieczorem Wtorek lajwidełko wieczorne i nocne najprawdopodobniej W środę odcineczek z Teardown i lajwidło wieczorem A czwartek i piątek to na pewno po lajwidełku wieczornym i może jakiś kolejny film jeszcze w tym samym tygodniu na kanale 😃 Więcej wole nie planować ale ogólnie - przynajmniej JEDNO lajwidło dziennie przez cały tydzień będzie 👌
    Love
    Like
    19
    4 Comments 0 Shares 14 Views
  • Mój antywirus uważa że aplikacja "Microsoft zoom" jest wirusem.
    Mój antywirus uważa że aplikacja "Microsoft zoom" jest wirusem.
    Haha
    Sad
    9
    8 Comments 0 Shares 11 Views
  • Haha
    Wow
    11
    0 Comments 0 Shares 15 Views
  • Haha
    Like
    11
    2 Comments 0 Shares 26 Views
  • Haha
    Like
    Yay
    7
    0 Comments 0 Shares 20 Views
  • Check engine... blędy i problemy. Stres że zaraz wydasz 7 tysięcy bo bląd wskazuje na najczestrzą awarie doskonałego silnika M273.. ale jednak sprawdzasz przy silniku bo masz wrażenie że coś tu jest nie tak bo bledy i wartosci rzeczywiste sa jakies z kosmosu okazuje sie że świece, które wymieniałeś w ASO kilka dni temu zostały fachowo wymienione.
    Naprawiasz ten easy fix i problem znika.
    7 tyś w kieszeni.
    Check engine... blędy i problemy. Stres że zaraz wydasz 7 tysięcy bo bląd wskazuje na najczestrzą awarie doskonałego silnika M273.. ale jednak sprawdzasz przy silniku bo masz wrażenie że coś tu jest nie tak bo bledy i wartosci rzeczywiste sa jakies z kosmosu okazuje sie że świece, które wymieniałeś w ASO kilka dni temu zostały fachowo wymienione. Naprawiasz ten easy fix i problem znika. 7 tyś w kieszeni. 📈
    Like
    Yay
    Wow
    Haha
    21
    2 Comments 0 Shares 13 Views
  • :)
    :)
    Haha
    17
    0 Comments 0 Shares 12 Views
  • Nie wiem z czego robić Lajwidło dziś i jutro