• Ten kto ma zrozumieć, ten zrozumie :).
    Ten kto ma zrozumieć, ten zrozumie :).
    Haha
    Love
    Yay
    11
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 10 Wyświetleń
  • a taki tam projekt :yum:
    a taki tam projekt :yum:
    Yay
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 13 Wyświetleń
  • Haha
    Love
    Sad
    13
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 25 Wyświetleń
  • Co tam
    Co tam
    Like
    Love
    13
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 13 Wyświetleń
  • Dziękuję wszystkim za życzenia noworoczne i wszystkie pozdrowienia do dziś dnia. Pierwsze w tym roku lajwidło i aktywność na kanale już w ten weekend w sobotę wieczorem. Nie wiem w sumie z czego co robić, nic mi sie nie chce myślałem żeby za szybko nie pojawiać się nigdzie bo jakoś brak chęci do czegokolwiek
    A jeśli nawet to i tak potem po weekendzie widzimy sie codziennie na żywo i tak dalej i tak dalej bo jak już raz coś zrobie to potem lawinowo juz to leci.
    Dziękuję wszystkim za życzenia noworoczne i wszystkie pozdrowienia do dziś dnia. Pierwsze w tym roku lajwidło i aktywność na kanale już w ten weekend w sobotę wieczorem. Nie wiem w sumie z czego co robić, nic mi sie nie chce myślałem żeby za szybko nie pojawiać się nigdzie bo jakoś brak chęci do czegokolwiek 👌 A jeśli nawet to i tak potem po weekendzie widzimy sie codziennie na żywo i tak dalej i tak dalej bo jak już raz coś zrobie to potem lawinowo juz to leci.
    Like
    Love
    10
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 13 Wyświetleń
  • Zbieram checi i opinie.
    Czego chcecie więcej w tym roku na kanale?
    Na podstawie odpowiedzi zrobie potem ankiete.

Przykladowe odpowiedzi:
    Lajwidła, filmy, tego i tego, czegos konkretnego innego..

mojego odejścia.
    Zbieram checi i opinie. Czego chcecie więcej w tym roku na kanale? Na podstawie odpowiedzi zrobie potem ankiete. Przykladowe odpowiedzi: Lajwidła, filmy, tego i tego, czegos konkretnego innego.. mojego odejścia.
    Like
    5
    19 Komentarzy 0 Udostępnienia 13 Wyświetleń
  • No i kolejny spam ode mnie informacyjno pytający:
    Mam ochotę nagrać kolejny odcinek w tej samej formie bytu i zachowania jak 5 lat temu. Byłby on o crash testach na mapie do tego stworzonej.
    Dwa pytania:
    - Czy może tak być?
    - Czy macie propozycje na kolejne filmy?
    No i kolejny spam ode mnie informacyjno pytający: Mam ochotę nagrać kolejny odcinek w tej samej formie bytu i zachowania jak 5 lat temu. Byłby on o crash testach na mapie do tego stworzonej. Dwa pytania: - Czy może tak być? - Czy macie propozycje na kolejne filmy?
    Like
    Haha
    Love
    17
    9 Komentarzy 0 Udostępnienia 13 Wyświetleń
  • cO... jAk

cO... jAk
    Haha
    Wow
    Sad
    10
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 24 Wyświetleń