Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Siema szukam tak z 5-6-7 osób do grania w gre "Goose Goose Duck" jak cos to jest podobne do among us ale ulepszonone, ma voice chat i jest darmowa i jest duzo trybów(classic,classic+,Goosehunt,dine and dash,Trick or treat,) Jak ktos chętny niech poda discorda w kometarzu a ja dodam do znaj i wyślę zaproszenie na serwer discord z wszystkimiSiema szukam tak z 5-6-7 osób do grania w gre "Goose Goose Duck" jak cos to jest podobne do among us ale ulepszonone, ma voice chat i jest darmowa i jest duzo trybów(classic,classic+,Goosehunt,dine and dash,Trick or treat,) Jak ktos chętny niech poda discorda w kometarzu a ja dodam do znaj i wyślę zaproszenie na serwer discord z wszystkimi1 Komentarze 0 Udostępnienia
- Witam was, co tam u was slychac?
Witam was, co tam u was slychac? -
- No i znowu sie zalatwiłem, nos zapchany i delikatny ból gardła. Cale szczescie ze Tata jeszcze tydzień będzie i transmisji i tak w tym tygodniu nie ma 👌No i znowu sie zalatwiłem, nos zapchany i delikatny ból gardła. Cale szczescie ze Tata jeszcze tydzień będzie i transmisji i tak w tym tygodniu nie ma 👌
- Supermarine Spitfire I ( uwielbiam go ) xDSupermarine Spitfire I ( uwielbiam go ) xD
- Każdemu życzę pogodnej i spokojnej niedzieliKażdemu życzę pogodnej i spokojnej niedzieli
-
-
- Czy Watykan to kraj?Czy Watykan to kraj?
© 2025 LukTech Polski