Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Hejaho.
Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta?Hejaho. Ciekawe, czy ktoś mnie jeszcze pamięta? - Nareszcie strona działa (dziękujemy, od całej społeczności, która tutaj jest aktywna za to), więc mogę się pochwalić.
Ludzie wydają na nowe zawieszenia, hamulce grube tysiące, a ja to zrobiłem szprejami za 60zł😆Nareszcie strona działa (dziękujemy, od całej społeczności, która tutaj jest aktywna za to), więc mogę się pochwalić. Ludzie wydają na nowe zawieszenia, hamulce grube tysiące, a ja to zrobiłem szprejami za 60zł😆 - Tak wygląda "czyszczony" EGR 500km temu, chłop który miał to zrobić, nawet tam nie zajrzał, a dostał nawet uszczelki do tego... Teraz nawet nie wiadomo gdzie są te uszczelki, bo na pewno nie w aucie, ale ja się domyślam...Tak wygląda "czyszczony" EGR 500km temu, chłop który miał to zrobić, nawet tam nie zajrzał, a dostał nawet uszczelki do tego... Teraz nawet nie wiadomo gdzie są te uszczelki, bo na pewno nie w aucie, ale ja się domyślam...
-
-
- Ktoś mnie obserwuje 👀Ktoś mnie obserwuje 👀
- bez obrazy do Czechów ale jedzenie w Czechach jest chu***e
ps. ta dziewczyna o której wspominałem w jednym z postów pokłóciła się z każdym i teraz mam szansębez obrazy do Czechów ale jedzenie w Czechach jest chu***e ps. ta dziewczyna o której wspominałem w jednym z postów pokłóciła się z każdym i teraz mam szansę - A w dzisiejszym (niedzielnym) kąciku muzycznym przenosimy się na polskie podwórko do 1982r. Kiedy to została wydana dzisiejsza piosenka. Jej wykonań było wiele, ale ja jako najlepsze uznaje te orginalne. Piosenka oczywiście trafiła na listy przebojów, lecz wyżej zaszła w radiowej piosence tygodnia Programu I. Na trójce to niestety tylko 2 miejsce, przypadek? Nie wiadomo i się raczej nie dowiemy, ale dobra, Przed wami Lombard - Nasz Ostatni Taniec
https://www.youtube.com/watch?v=yEHtWG2UZaY&ab_channel=KRMA w dzisiejszym (niedzielnym) kąciku muzycznym przenosimy się na polskie podwórko do 1982r. Kiedy to została wydana dzisiejsza piosenka. Jej wykonań było wiele, ale ja jako najlepsze uznaje te orginalne. Piosenka oczywiście trafiła na listy przebojów, lecz wyżej zaszła w radiowej piosence tygodnia Programu I. Na trójce to niestety tylko 2 miejsce, przypadek? Nie wiadomo i się raczej nie dowiemy, ale dobra, Przed wami Lombard - Nasz Ostatni Taniec https://www.youtube.com/watch?v=yEHtWG2UZaY&ab_channel=KRM -
© 2025 LukTech Polski