LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Grzeniu dodał/a 2 zdjęcia
    2025-04-29 14:59:06
    Wpadło mi takie cuś w oko na parkingu pod dinozaurem🤣
    Wpadło mi takie cuś w oko na parkingu pod dinozaurem🤣
    5
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Grul dodał film
    2025-04-29 15:56:58
    W Krakowie wynaleziono darmowe pieniądze, nie żartuje. Jakaś firma wykupiła wszystkie bilety do muzeum, odsprzedaje je teraz cztery razy drożej. Tak to legalne w Polsce
    W Krakowie wynaleziono darmowe pieniądze, nie żartuje. Jakaś firma wykupiła wszystkie bilety do muzeum, odsprzedaje je teraz cztery razy drożej. Tak to legalne w Polsce
    6
    28 5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zajec dodał zdjęcie
    2025-04-29 18:13:54
    Albo wiekowe
    Albo wiekowe
    9
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zajec dodał zdjęcie
    2025-04-29 19:19:58
    Przypadek?
    Przypadek?
    8
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-04-29 19:49:43
    Dalej przyjmujemy propozycje do TOP-u WSZECHCZASÓW, kto się jeszcze wacha ma 2 dni na dodanie swoich propozycji!

A w dzisiejszym kaciku muzycznym ikona muzyki Italo Disco. Piosenka singiel, lata 80 oczywiście. Jest ona chyba dość zapomniana i przysłoniona przez 2 najpopularniejsze piosenki artysty. Wiele takich przypadków mamy, i o ile z tego najbardziej znanego albumu z 7 piosenek fajne są tylko 3, to ten singiel uważam za udany. Czasem w radiu Plus idzie go usłyszeć, ale pozatym to cisza. Przed wami Savage - Time

https://www.youtube.com/watch?v=rgCUVwcVG4U&ab_channel=Savage-Topic
    Dalej przyjmujemy propozycje do TOP-u WSZECHCZASÓW, kto się jeszcze wacha ma 2 dni na dodanie swoich propozycji! A w dzisiejszym kaciku muzycznym ikona muzyki Italo Disco. Piosenka singiel, lata 80 oczywiście. Jest ona chyba dość zapomniana i przysłoniona przez 2 najpopularniejsze piosenki artysty. Wiele takich przypadków mamy, i o ile z tego najbardziej znanego albumu z 7 piosenek fajne są tylko 3, to ten singiel uważam za udany. Czasem w radiu Plus idzie go usłyszeć, ale pozatym to cisza. Przed wami Savage - Time https://www.youtube.com/watch?v=rgCUVwcVG4U&ab_channel=Savage-Topic
    5
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Mlody_0 zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2025-04-29 20:01:21
  • Master2007 dodał/a 5 zdjęcia
    2025-04-29 20:27:17
    +1
    1
  • MaciejMeh2 dodał zdjęcie
    2025-04-29 21:00:09
    Czy ktoś wie czy da się naprawić telefon po ataku hakerskim i jak to zrobić ? Telefon jest zablokowany aby odblokować należy podać kod pin którego zapomniałem a próbując przez gmail nie daje rady chociaż zaloguje się do konta to mnie wyrzuca i muszę logować się od nowa i tak w nieskończoność można by było próbować . Chciałbym zrobić to sam a nie wiem jak się za to zabrać za wszelkie rady z góry dzięki. Telefon to Sony Xperia l4312 system android . Na zdjęciu widoczny poziom naładowania telefonu który dwa lata leżał w szufladzie. Przed nieprzyjemnym wydarzeniem w moim życiu z którym wiąże się awaria miałem go 3 lata i ładowałem go tylko raz w tygodniu m in dla tego chciałbym go naprawić jeśli będzie taka możliwość .
    Czy ktoś wie czy da się naprawić telefon po ataku hakerskim i jak to zrobić ? Telefon jest zablokowany aby odblokować należy podać kod pin którego zapomniałem a próbując przez gmail nie daje rady chociaż zaloguje się do konta to mnie wyrzuca i muszę logować się od nowa i tak w nieskończoność można by było próbować . Chciałbym zrobić to sam a nie wiem jak się za to zabrać za wszelkie rady z góry dzięki. Telefon to Sony Xperia l4312 system android . Na zdjęciu widoczny poziom naładowania telefonu który dwa lata leżał w szufladzie. Przed nieprzyjemnym wydarzeniem w moim życiu z którym wiąże się awaria miałem go 3 lata i ładowałem go tylko raz w tygodniu m in dla tego chciałbym go naprawić jeśli będzie taka możliwość .
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nikt_wazny dodał zdjęcie
    2025-04-29 21:24:33
    czasy sie zmieniły...
    czasy sie zmieniły...
    10
  • sklokoloko Muzyczna grupa
    2025-04-30 02:04:21
    Przypomnę to arcydzieło