• To uczucie, kiedy straciłeś pół dnia, na pojechanie na wymianę poduszki na gwarancję, ale je*ali się z tym 2,5h, i nie wymienili, bo im jedna sprężyna nie chciała puścić... I muszę na nowo jechać tam... Nawet go nie umyli, ale za to pływak się zawiesił, i rezerwa napie*dalała przez pół miasta, dopóki do Lidla nie wszedłem i system się zresetował🤣... A mógł bym teraz stać na balkonie w Gdańsku, i wpie*dalać kebaba... Znaczy kebab i tak wleciał, ale nie ku*wa w Gdańsku... Tak właśnie zje*ałem sobie humor na weekend... Nie pozdrawiam.
    To uczucie, kiedy straciłeś pół dnia, na pojechanie na wymianę poduszki na gwarancję, ale je*ali się z tym 2,5h, i nie wymienili, bo im jedna sprężyna nie chciała puścić... I muszę na nowo jechać tam... Nawet go nie umyli, ale za to pływak się zawiesił, i rezerwa napie*dalała przez pół miasta, dopóki do Lidla nie wszedłem i system się zresetował🤣... A mógł bym teraz stać na balkonie w Gdańsku, i wpie*dalać kebaba... Znaczy kebab i tak wleciał, ale nie ku*wa w Gdańsku... Tak właśnie zje*ałem sobie humor na weekend... Nie pozdrawiam.
    5
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym po chwili nieobecności przenosimy się na polskie podwórko. Nie wiedzieć czemu tak sobie nagle po roku lub dwóch przypomniałem o tej piosence bo ostatni raz ją chyba w radiu słyszałem jak grzebałem w garażu przy maluchu na przełomie 2023 i 2024 więc troszkę czasu minęło od tego czasu. Piosenka niedoceniana, artystka niedoceniana ale warto tu ją umieścić. Przed wami Hanna Banaszak - Pogoda ducha

(YT se ukradło podgląd, nic nie poradze)

https://www.youtube.com/watch?v=oTejNj-WuvI&ab_channel=HannaBanaszak
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym po chwili nieobecności przenosimy się na polskie podwórko. Nie wiedzieć czemu tak sobie nagle po roku lub dwóch przypomniałem o tej piosence bo ostatni raz ją chyba w radiu słyszałem jak grzebałem w garażu przy maluchu na przełomie 2023 i 2024 więc troszkę czasu minęło od tego czasu. Piosenka niedoceniana, artystka niedoceniana ale warto tu ją umieścić. Przed wami Hanna Banaszak - Pogoda ducha (YT se ukradło podgląd, nic nie poradze) https://www.youtube.com/watch?v=oTejNj-WuvI&ab_channel=HannaBanaszak
    - YouTube
    W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
    2
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Że mi się nudzi to taka ciekawostka. Pewnie słyszeliście że Polacy są wszędzie, nawet w Rumunii. Polacy tak bardzo zaanektowali kawałek Rumunii że mają w niej Polską wieś. Mawiają tam po Polsku, czczą Polską tradycję, niżej filmik o tej wsi. POLSKA GUROM 💪🦅🔥

https://vm.tiktok.com/ZNddpNT3t/
    Że mi się nudzi to taka ciekawostka. Pewnie słyszeliście że Polacy są wszędzie, nawet w Rumunii. Polacy tak bardzo zaanektowali kawałek Rumunii że mają w niej Polską wieś. Mawiają tam po Polsku, czczą Polską tradycję, niżej filmik o tej wsi. POLSKA GUROM 💪🦅🔥 https://vm.tiktok.com/ZNddpNT3t/
    2
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Z okazji dnia wagarowicza ZTP postanowiło zrobić wielkie wydarzenie zwane Dniem pieszego pasażera! Polega to na tym że (przymusem) wzięci uczestnicy próbują przebić się przez Kraków podczas gdy tramwaje blokują przejazd. Ten cel osiągnięto wyłączając napięcie w trakcji 🔥 Od godziny stoję w miejscu 🔥🔥 pozdrawiam innych uczestników tego armagedonu!
    Z okazji dnia wagarowicza ZTP postanowiło zrobić wielkie wydarzenie zwane Dniem pieszego pasażera! Polega to na tym że (przymusem) wzięci uczestnicy próbują przebić się przez Kraków podczas gdy tramwaje blokują przejazd. Ten cel osiągnięto wyłączając napięcie w trakcji 🔥 Od godziny stoję w miejscu 🔥🔥 pozdrawiam innych uczestników tego armagedonu!
    4
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • O włos od tragedii. Rok jeździłem tak prawie i gdyby nie rewizja góry to pewnie by było mielonka XD Koło rozrządu nie dokręcone przez poprzedniego mechanika)
    O włos od tragedii. Rok jeździłem tak prawie i gdyby nie rewizja góry to pewnie by było mielonka XD Koło rozrządu nie dokręcone przez poprzedniego mechanika :))
    1
    12 0 Komentarze 0 Udostępnienia