LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Grul dodał film
    2025-02-22 17:58:41
    Zgadzacie się?
    Zgadzacie się?
    7
    42 1 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Wojtek.ZUK dodał zdjęcie
    2025-02-22 18:53:17
    2
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • F1_Guy zaktualizował/a zdjęcie profilowe
    2025-02-22 21:30:43
    4
  • F1_Guy
    2025-02-22 21:38:00
    jakoś dźwięku kiedy chcę sb przypomnieć o śnie w którym miałem ran- wyścig na Imoli w F3
    jakoś dźwięku kiedy chcę sb przypomnieć o śnie w którym miałem ran- wyścig na Imoli w F3
    3
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Grzeniu dodał zdjęcie
    2025-02-22 23:08:54
    Nie wiem jak wy, ale se lubię myjnie testować, dlatego dzisiaj padło na X-Car Wash w Radomiu, nawet spoko, ocena: 4/5 bo szczoty nie ma... Nawet jakieś koleżanki przyszły bolid podziwiać🤣
    Nie wiem jak wy, ale se lubię myjnie testować, dlatego dzisiaj padło na X-Car Wash w Radomiu, nawet spoko, ocena: 4/5 bo szczoty nie ma... Nawet jakieś koleżanki przyszły bolid podziwiać🤣
    6
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Hantix dodał zdjęcie
    2025-02-23 08:07:50
    14
  • Michu_01 dodał zdjęcie
    2025-02-23 12:25:27
    dziadkowuz!!!
    dziadkowuz!!!
    7
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Grzeniu dodał film
    2025-02-23 18:02:09
    Posłuchajcie sobie tej harmonii 1.9 TDI z lejącymi wtryskami.
    Posłuchajcie sobie tej harmonii 1.9 TDI z lejącymi wtryskami.
    1
    56 3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-02-23 20:01:32
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym Propozycja od pana Suci000. Do dzisiejszego artysty wzdychało tysiące dziewczyn i kobiet w latach 80 i 90, niemal każda miała jego plakat a miejsce z jego utworami na kasetach są tak zryte jak klapki mojżesza. Ale taki urok tamtych czasów. Dzisiaj nie będzie flagowej piosenki, ale jedna z tych bardziej znanych. Przed wami Bryan Adams - Run To You

https://www.youtube.com/watch?v=nCBASt507WA&ab_channel=BryanAdamsVEVO
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym Propozycja od pana [Suci000]. Do dzisiejszego artysty wzdychało tysiące dziewczyn i kobiet w latach 80 i 90, niemal każda miała jego plakat a miejsce z jego utworami na kasetach są tak zryte jak klapki mojżesza. Ale taki urok tamtych czasów. Dzisiaj nie będzie flagowej piosenki, ale jedna z tych bardziej znanych. Przed wami Bryan Adams - Run To You https://www.youtube.com/watch?v=nCBASt507WA&ab_channel=BryanAdamsVEVO
    7
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-02-23 20:11:00
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym Disco Rusko ciąg dalszy, może nie każdy wie, ale wiele największych hitów Disco Polo wywodzi się z rosji, gdzie powstały orginały, dzisiaj nie będzie o takim przypadku, chodź jesli chcecie z chęcią zrobie o tym zjawisku osobny kącik. Napominam o tym bo dzisiejsza propozycja pochodzi własnie z ZSRR z 1990. Synth-pop i Synth-Disco to gatunki którymi można określić wiele piosenek które wtedy powstawały w upadającym związku zdradzieckim, a dzisiaj moje najnowsze odkrycie. Przed wami Невский проспект - Капризная девчонка

https://www.youtube.com/watch?v=S9DXMyhGztQ&ab_channel=ultradiskopanorama
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym Disco Rusko ciąg dalszy, może nie każdy wie, ale wiele największych hitów Disco Polo wywodzi się z rosji, gdzie powstały orginały, dzisiaj nie będzie o takim przypadku, chodź jesli chcecie z chęcią zrobie o tym zjawisku osobny kącik. Napominam o tym bo dzisiejsza propozycja pochodzi własnie z ZSRR z 1990. Synth-pop i Synth-Disco to gatunki którymi można określić wiele piosenek które wtedy powstawały w upadającym związku zdradzieckim, a dzisiaj moje najnowsze odkrycie. Przed wami Невский проспект - Капризная девчонка https://www.youtube.com/watch?v=S9DXMyhGztQ&ab_channel=ultradiskopanorama
    4
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Pokazywanie (19041-19050 z 19926)
  • «
  • Wstecz
  • 1903
  • 1904
  • 1905
  • 1906
  • 1907
  • Następny