0 Komentarze
0 Udostępnienia
Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- https://vm.tiktok.com/ZNeEa6VFJ/ Jadę tam C5, kto się przyłącza 🤣?
- Pierwsze wrażenie niesamowite minuta i napełnił się do pełna jest naprawdę cichy. Póki co dobry zakupPierwsze wrażenie niesamowite minuta i napełnił się do pełna jest naprawdę cichy. Póki co dobry zakup
- The lcd taśma jobThe lcd taśma job
- A w dzisiejszym kąciku muzycznym, do którego artystę zaproponował Suci000 przenosimy się do lat 90. Na początku lat 90 Europa żyła zmianami ustrojowymi, rozpad ZSRR, rozdział czechosłowacji, coraz mniej ciekawe nastroje w Jugosławii. Mówiac krótko zmiany, myślę że tu już wam coś świta. Upadł mur Berliński, zjednoczyły się niemcy, w polsce zmienił się ustrój i wporwadzano plan Balcerowicza. Piosenka powiązana z tymi wydarzeniami chodz nie bezpośrednio. Przed wami Scorpions - Wind Of Change
https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQA w dzisiejszym kąciku muzycznym, do którego artystę zaproponował [Suci000] przenosimy się do lat 90. Na początku lat 90 Europa żyła zmianami ustrojowymi, rozpad ZSRR, rozdział czechosłowacji, coraz mniej ciekawe nastroje w Jugosławii. Mówiac krótko zmiany, myślę że tu już wam coś świta. Upadł mur Berliński, zjednoczyły się niemcy, w polsce zmienił się ustrój i wporwadzano plan Balcerowicza. Piosenka powiązana z tymi wydarzeniami chodz nie bezpośrednio. Przed wami Scorpions - Wind Of Change https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ - Takie cuś part zwajundzwanziśTakie cuś part zwajundzwanziś
- Czyny pokazane na filmie zostały wykonane na zamkniętym kawałku drogi.Czyny pokazane na filmie zostały wykonane na zamkniętym kawałku drogi.
- Rozważam otwarcie przestrzeni dyskowej w "chmurze" LukCloud dostępnej dla was, chmure można synchronizować na telefonie i komputerze przy pomocy zewnętrznej aplikacji która działa praktycznie identycznie jak np onedrive. Praktycznie bo jest bardziej rozbudowana i pozwala na więcej. Ja osobiście od 9 lat istnienia mojego systemu LukTech mam stworzoną synchronizację pulpitu folderów dokumenty muzyka i obrazy z mojego komputera, co oznacza że na innych wpiętych kompach z windosem w tych folderach mam tą samą zawartość. Ponad to w telefonie mam dostep do edycji rzeczy z kompa nawet gdy jest wyłączony.
Padł pomysł czas na realizacje. Jaka optymalna kwota miesięczna byłaby dobra za 100-200gb dla użytkownika?
Czy będa chętni?
Dla chętnych osób które wspierają na youtube mój kanał powstałaby możliwość stworzenia również poczty własnej z końcówką @luktech.net
jednak ta możliwośc zarezerwowana byłaby tylko dla tych którzy naprawde długo wspierają kanał.
Taka możliwość powstaje żeby podtrzymać działanie strony. Czy macie jakieś sugestie jak powinno to wyglądać i za ile?Rozważam otwarcie przestrzeni dyskowej w "chmurze" LukCloud dostępnej dla was, chmure można synchronizować na telefonie i komputerze przy pomocy zewnętrznej aplikacji która działa praktycznie identycznie jak np onedrive. Praktycznie bo jest bardziej rozbudowana i pozwala na więcej. Ja osobiście od 9 lat istnienia mojego systemu LukTech mam stworzoną synchronizację pulpitu folderów dokumenty muzyka i obrazy z mojego komputera, co oznacza że na innych wpiętych kompach z windosem w tych folderach mam tą samą zawartość. Ponad to w telefonie mam dostep do edycji rzeczy z kompa nawet gdy jest wyłączony. Padł pomysł czas na realizacje. Jaka optymalna kwota miesięczna byłaby dobra za 100-200gb dla użytkownika? Czy będa chętni? Dla chętnych osób które wspierają na youtube mój kanał powstałaby możliwość stworzenia również poczty własnej z końcówką @luktech.net jednak ta możliwośc zarezerwowana byłaby tylko dla tych którzy naprawde długo wspierają kanał. Taka możliwość powstaje żeby podtrzymać działanie strony. Czy macie jakieś sugestie jak powinno to wyglądać i za ile? - czy widzieliście gta vice city next gen? to vice city na silniku gta 4, czyli chyba najlepsze, jakie można sobie wyobrazić powiązanie dwóch tytułów gier.czy widzieliście gta vice city next gen? to vice city na silniku gta 4, czyli chyba najlepsze, jakie można sobie wyobrazić powiązanie dwóch tytułów gier.
- Najbliższy odcinek z CLK będzie miał prawie 40 minutNajbliższy odcinek z CLK będzie miał prawie 40 minut
© 2025 LukTech Polski