Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Znalazłem takie cuś, to coś jest nowe zafoliowane. Czy to licencja na windowsa xp? W czasach kiedy to wyszło byłem jeszcze bardzo mały, znalazłem w swoich starych rzeczach. To jest coš warte?Znalazłem takie cuś, to coś jest nowe zafoliowane. Czy to licencja na windowsa xp? W czasach kiedy to wyszło byłem jeszcze bardzo mały, znalazłem w swoich starych rzeczach. To jest coš warte?
-
- co ty tu robisz????co ty tu robisz????
- https://music.youtube.com/watch?v=JiCROxurYfo&si=YKNGP1oPUiuGliJg
- Zawsze mnie śmieszyło bo na każdej aukcji z USA którą oglądałem tak byłoZawsze mnie śmieszyło bo na każdej aukcji z USA którą oglądałem tak było
- zastanawiam die kto pisał to ogłoszenie...wygąda mi to na dziecko które dopiero zaczęło pisać...zastanawiam die kto pisał to ogłoszenie...wygąda mi to na dziecko które dopiero zaczęło pisać...
- Mam bojowe zadanie. Ważne.
Potrzebuje znaleźć jakoś ogłoszenia z clk w208 zamieszczone między 5 a 8 grudnia. Muszą to być silniki R4 za kwoty większe niż 12 tyś. Da sie to jakoś wywołać? Archiwum czy coś?
Walcze z ubezpieczalnią. Uważają dość żenującą niską wartosc pojazdu przed kolizją więc chce im udowodnic ogloszeniami z tamtego czasu ze sie mylą.Mam bojowe zadanie. Ważne. Potrzebuje znaleźć jakoś ogłoszenia z clk w208 zamieszczone między 5 a 8 grudnia. Muszą to być silniki R4 za kwoty większe niż 12 tyś. Da sie to jakoś wywołać? Archiwum czy coś? Walcze z ubezpieczalnią. Uważają dość żenującą niską wartosc pojazdu przed kolizją więc chce im udowodnic ogloszeniami z tamtego czasu ze sie mylą. - 1 śnieg ochrzczony1 śnieg ochrzczony
- Drugie bojowe zadanie, poszukuje miernika lakieru chyba wiadomo żeby co sprawdzić
Coś polecanego dobrego wiarygodnego. Nie tanizna ściekDrugie bojowe zadanie, poszukuje miernika lakieru chyba wiadomo żeby co sprawdzić :) Coś polecanego dobrego wiarygodnego. Nie tanizna ściek
© 2025 LukTech Polski