• No dobra dzisiaj kupujemy samochód czy jest coś ciekawszego do roboty?
    No dobra dzisiaj kupujemy samochód czy jest coś ciekawszego do roboty?
    Like
    Love
    5
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 264 Wyświetleń
  • aha.
    aha.
    Haha
    12
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 163 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 168 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 175 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 178 Wyświetleń
  • Love
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 178 Wyświetleń
  • Witam całą społeczność LukTech! Konto mam na tej platformie od dawna , lecz teraz zachciało mi się je zaaranżować. Jestem youtuberem mam kanał na youtube , który ma 206 subskrypcji. Luksora oglądam od 2019 lub 2020 roku. Pierwszą serią na jego kanale , którą obejrzałem było My Summer Car. I w 2021 kupiłem tą grę , lecz w 2022 skradziono mi konto Steam. Teraz (o dziwo) mogę ją odpalić przez pliki gry i działa bez licencji , lecz zamierzam kupić My Bundle Car , który zawiera i My Summer Car i My Winter Car. Też ostatnimi czasy bardzo dużo gram w Counter - Strike 2 (I Z SUKCESAMI). Oczywiście zapraszam na live o 17.30 u Luksora gdzie oczywiście będę się udzielać na chacie. Będę tu wrzucać informacje o nowy filmach i live. Wierzę że razem zbudujemy dużą społeczność! Ja lecę i będę o 17:30. Pozdrawiam wszystkich i narka.
    Witam całą społeczność LukTech! Konto mam na tej platformie od dawna , lecz teraz zachciało mi się je zaaranżować. Jestem youtuberem mam kanał na youtube , który ma 206 subskrypcji. Luksora oglądam od 2019 lub 2020 roku. Pierwszą serią na jego kanale , którą obejrzałem było My Summer Car. I w 2021 kupiłem tą grę , lecz w 2022 skradziono mi konto Steam. Teraz (o dziwo) mogę ją odpalić przez pliki gry i działa bez licencji , lecz zamierzam kupić My Bundle Car , który zawiera i My Summer Car i My Winter Car. Też ostatnimi czasy bardzo dużo gram w Counter - Strike 2 (I Z SUKCESAMI). Oczywiście zapraszam na live o 17.30 u Luksora gdzie oczywiście będę się udzielać na chacie. Będę tu wrzucać informacje o nowy filmach i live. Wierzę że razem zbudujemy dużą społeczność! Ja lecę i będę o 17:30. Pozdrawiam wszystkich i narka.
    Love
    Like
    4
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 198 Wyświetleń
  • Zapraszma
    https://youtube.com/live/Qvhz1yOilTI?feature=share
    Zapraszma https://youtube.com/live/Qvhz1yOilTI?feature=share
    Love
    Like
    8
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 269 Wyświetleń
  • Nowy sebiks? Ja jestem zainteresowany
    Nowy sebiks? Ja jestem zainteresowany
    Wow
    Like
    3
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 167 Wyświetleń
  • MAm dwa pomysły na odcinek, chciałbym żebyście podzielili się opinią czy może jest jakiś ciekawszy temat który można by poruszyć albo inaczej zatytułować dane tematy:

NAJWAŻNIEJSZE POSTACIE Z MY SUMMER CAR W MY WINTER CAR CO ZMIENIŁO SIE W NOWEJ GRZE?

oraz

NOWOŚCI I ZMIANY W MY WINTER CAR, KTÓRYCH NIE BYŁO W MY SUMMER CAR

W jednym filmie pokażę postacie z msc jak wyglądają teraz w MWC a w drugim filmie omówić najważniejsze różnice względem nowej gry.

Czy macie jakieś inne propozycje lub dodatki do tych tematów?
    MAm dwa pomysły na odcinek, chciałbym żebyście podzielili się opinią czy może jest jakiś ciekawszy temat który można by poruszyć albo inaczej zatytułować dane tematy: NAJWAŻNIEJSZE POSTACIE Z MY SUMMER CAR W MY WINTER CAR CO ZMIENIŁO SIE W NOWEJ GRZE? oraz NOWOŚCI I ZMIANY W MY WINTER CAR, KTÓRYCH NIE BYŁO W MY SUMMER CAR W jednym filmie pokażę postacie z msc jak wyglądają teraz w MWC a w drugim filmie omówić najważniejsze różnice względem nowej gry. Czy macie jakieś inne propozycje lub dodatki do tych tematów?
    Love
    5
    4 Komentarzy 0 Udostępnienia 269 Wyświetleń