• Ogólnie to to mnie rozwaliło Lukhah
    Ogólnie to to mnie rozwaliło Lukhah
    Haha
    12
    5 Comments 0 Shares 175 Views 60
  • A wam co wylosowało?
    A wam co wylosowało?
    5 Comments 0 Shares 153 Views
  • Jedno z cięższych dla nas dzisiaj lajwideł...
    Tego typu wiadomości było 3, ale tym osobnikom już podziękowaliśmy, i wylecieli na stałe.
    Jedno z cięższych dla nas dzisiaj lajwideł... Tego typu wiadomości było 3, ale tym osobnikom już podziękowaliśmy, i wylecieli na stałe.
    Sad
    Haha
    Angry
    9
    5 Comments 0 Shares 168 Views
  • Mamy tutaj profesjonalistów czatu GPT którzy chcieliby stworzyć trzy następne miniaturki do my Winter Car?

Tematyka:

odwiedziny wyspy co tam będzie?

Zakup zamochodu i rozpoczęcie remontu

Życie w finalndii rok 1999

W każdej trzeba gpt poprosić żeby umieściło w rogu oryginalne logo gry oraz jakiś napis np KUPUJEMY AUTO albo PDWIEDZAMY WYSPĘ

MOJE ZIMOWE AUTO

Mój czat GPT dopiero dostępny Będzie jutro po południu a jeżeli ktoś ma dostęp do gry i czat GPT to byłoby miło zobaczyć co tam można stworzyć żeby wyciągało wzrok.

Trzeba mu też dopisać żeby stworzył przyciągający wzrok napis
    Mamy tutaj profesjonalistów czatu GPT którzy chcieliby stworzyć trzy następne miniaturki do my Winter Car? Tematyka: odwiedziny wyspy co tam będzie? Zakup zamochodu i rozpoczęcie remontu Życie w finalndii rok 1999 W każdej trzeba gpt poprosić żeby umieściło w rogu oryginalne logo gry oraz jakiś napis np KUPUJEMY AUTO albo PDWIEDZAMY WYSPĘ MOJE ZIMOWE AUTO Mój czat GPT dopiero dostępny Będzie jutro po południu a jeżeli ktoś ma dostęp do gry i czat GPT to byłoby miło zobaczyć co tam można stworzyć żeby wyciągało wzrok. Trzeba mu też dopisać żeby stworzył przyciągający wzrok napis
    Love
    6
    5 Comments 0 Shares 257 Views
  • Jakby to wytłumaczyć...
    Jakby to wytłumaczyć...
    Haha
    Love
    11
    3 Comments 0 Shares 152 Views
  • Kilka zdjęć z MWC
    Kilka zdjęć z MWC
    Like
    3
    0 Comments 0 Shares 158 Views
  • Kurde faja szukam pompy wspomagania. Ani KYB ani ZF nie przyznaje się do ich produkcji. Fajnie. Trzeba jakiś gówniany zamiennik kupić, bo znając życie w ASO już nic nie ma.
    Kurde faja szukam pompy wspomagania. Ani KYB ani ZF nie przyznaje się do ich produkcji. Fajnie. Trzeba jakiś gówniany zamiennik kupić, bo znając życie w ASO już nic nie ma.
    5 Comments 0 Shares 163 Views
  • Na saniach do pracy
    Na saniach do pracy
    Haha
    12
    1 Comments 0 Shares 150 Views
  • Ciekawa liczba oglądających
    Ciekawa liczba oglądających
    Haha
    Love
    9
    2 Comments 0 Shares 157 Views
  • Witma, jako osoba kochająca miniwieże muszę zaznaczyć że wieża którą widzimy w my winter car to odwzorowanie sony mhc bx3. Tak swoją drogą miłego wieczorku/nocy.
    :)
    Witma, jako osoba kochająca miniwieże muszę zaznaczyć że wieża którą widzimy w my winter car to odwzorowanie sony mhc bx3. Tak swoją drogą miłego wieczorku/nocy. :)
    Like
    Love
    Wow
    9
    1 Comments 0 Shares 157 Views