• A w dzisiejszym kąciku muzycznym (brakującym, nie wiem jak to się stało, skapnąłem się przy robieniu ankiety że brakuje mi jednej piosenki) proponuje piosenkę mojego ulubionego zespołu. Większość pewnie jej nie zna bo nie jest mainstremowa, no ale myślę że trochę nowości nie zaszkodzi. Przed Wami Kult- Lewy Czerwcowy

https://www.youtube.com/watch?v=JR47bjJLY2I
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym (brakującym, nie wiem jak to się stało, skapnąłem się przy robieniu ankiety że brakuje mi jednej piosenki) proponuje piosenkę mojego ulubionego zespołu. Większość pewnie jej nie zna bo nie jest mainstremowa, no ale myślę że trochę nowości nie zaszkodzi. Przed Wami Kult- Lewy Czerwcowy https://www.youtube.com/watch?v=JR47bjJLY2I
    3
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Wybieramy TOP tygodnia, przedostatni w grudniu, a więc, decydujcie, niedługo top miesiąca oraz podsumowanie roku.
    Wybieramy TOP tygodnia, przedostatni w grudniu, a więc, decydujcie, niedługo top miesiąca oraz podsumowanie roku.
    0
    10
    2
    0
    2
    0
    1
    2
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to Titanic leci w tv.
    Jakby ktoś jeszcze nie wiedział, to Titanic leci w tv.
    1
    10 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Wszyscy chwalą się samochodami, a ja pochwalę się obciążnikiem który zbudowałem w wolnej chwili wiosną tego roku. Myślę że wyszło całkiem fajne z lekko humorystycznym akcentem, niestety nie chce mi się dodać filmik z całego efektu, bo na obciążniki są założone stroboskopy które nadają fajny efekt do nagrań, a w szczególności idealnie sprawdzają się w trakcie jazdy po drogach z szeroką maszyną. Obciążnik waży jakieś 400kg, jest w planach zbudowanie jeszcze jednego w podobnym stylu, ale już o wadze 1100-1200kg do najcięższych prac, gdyż tonowy który mam dodatkowo jest ciut za lekki
    Wszyscy chwalą się samochodami, a ja pochwalę się obciążnikiem który zbudowałem w wolnej chwili wiosną tego roku. Myślę że wyszło całkiem fajne z lekko humorystycznym akcentem, niestety nie chce mi się dodać filmik z całego efektu, bo na obciążniki są założone stroboskopy które nadają fajny efekt do nagrań, a w szczególności idealnie sprawdzają się w trakcie jazdy po drogach z szeroką maszyną. Obciążnik waży jakieś 400kg, jest w planach zbudowanie jeszcze jednego w podobnym stylu, ale już o wadze 1100-1200kg do najcięższych prac, gdyż tonowy który mam dodatkowo jest ciut za lekki
    4
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Co
    Co
    24
  • Dzień dobry idę na pierwsze jazdy. Pozdrawiam edit.: jestem już po 1 godzinie i było chujowo wg mnie ale babka mówi że było git
    Dzień dobry idę na pierwsze jazdy. Pozdrawiam edit.: jestem już po 1 godzinie i było chujowo wg mnie ale babka mówi że było git
    4
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • swiat nie będzie
    swiat nie będzie
    1
  • Moja Babcia kupiła u cygana na targu jakieś śmiszne świąteczne świecidełko. Jakąś kulę z ledami za 70 zł (u majfrenda znalazłem za złotych 20 z darmową dostawą) Kula po włożeniu wtyczki do kontaktu faktycznie ładnie świeciła, nawet jakieś kolędy grała. Jednak po dłuższej chwili zasilanie zaczęło się bardzo grzać i dymić. Pobiegłem wypiąć to z gniazdka ale wtedy JEB i.... I no właśnie korki wywaliło i chyba upaliło gniazdko... W gniazdku nie ma prądu...

Nie polecam i nie pozdrawiam
    Moja Babcia kupiła u cygana na targu jakieś śmiszne świąteczne świecidełko. Jakąś kulę z ledami za 70 zł (u majfrenda znalazłem za złotych 20 z darmową dostawą) Kula po włożeniu wtyczki do kontaktu faktycznie ładnie świeciła, nawet jakieś kolędy grała. Jednak po dłuższej chwili zasilanie zaczęło się bardzo grzać i dymić. Pobiegłem wypiąć to z gniazdka ale wtedy JEB i.... I no właśnie korki wywaliło i chyba upaliło gniazdko... W gniazdku nie ma prądu... Nie polecam i nie pozdrawiam
    7
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym piosenka której szukałem latami, ale dzisiaj mnie oświeciło kto to śpiewa, a tu proszę, 5 albo 6 wynik na yt i znalazłem, i pozostawiam was z nią w ten poniedziałkowy wieczór. Przed wami Shakin' Stevens - Give Me Your Heart Tonight

https://www.youtube.com/watch?v=jKnCi3H2mPc
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym piosenka której szukałem latami, ale dzisiaj mnie oświeciło kto to śpiewa, a tu proszę, 5 albo 6 wynik na yt i znalazłem, i pozostawiam was z nią w ten poniedziałkowy wieczór. Przed wami Shakin' Stevens - Give Me Your Heart Tonight https://www.youtube.com/watch?v=jKnCi3H2mPc
    6
  • Wkurzamy tabliciarzy blachami s klasy? Śmiesznie było ostatnio
    Wkurzamy tabliciarzy blachami s klasy? Śmiesznie było ostatnio
    5