• https://music.youtube.com/watch?v=O6q3JRMlh-I&si=jyijyrI7alnAbEc1
    https://music.youtube.com/watch?v=O6q3JRMlh-I&si=jyijyrI7alnAbEc1
    5
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Oddam za darmo wszystko ze zdjęć
    Spód laptopa, sprawny. Mozna podlaczyc pod monitor i bedzie żyć, nie mam ładowarki.

Słuchawki chyba przewód sie zepsuł jak dobrze pamiętam.

Płyta glówna od laptopa hp, generalnie reszta laptopa też jest, nie pamietam co sie zepsuło ale płyta glówna sprawna

Podjładka nowa nieużywana

Kable hdmi, zasilające i displayport

Robisz paczkomat na swój koszt i dzisiaj wysyłam, generalnie wyrzucam to wszystko wieczorem
    Oddam za darmo wszystko ze zdjęć Spód laptopa, sprawny. Mozna podlaczyc pod monitor i bedzie żyć, nie mam ładowarki. Słuchawki chyba przewód sie zepsuł jak dobrze pamiętam. Płyta glówna od laptopa hp, generalnie reszta laptopa też jest, nie pamietam co sie zepsuło ale płyta glówna sprawna Podjładka nowa nieużywana Kable hdmi, zasilające i displayport Robisz paczkomat na swój koszt i dzisiaj wysyłam, generalnie wyrzucam to wszystko wieczorem
    11 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Dyski tarczowe 20 zł sztuka plus paczkomat 12 zł
    Dyski tarczowe 20 zł sztuka plus paczkomat 12 zł
    6 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Sprzedam sprawne dyski 128 GB wszystko interfejs SATA msata
    40 zł sztuka plus 12 zł paczkomat.
    Paczkomat można opłacić samemu do siebie samego płatność tam się jakoś uzgodni

Dysk 60 GB 20 zł
    Sprzedam sprawne dyski 128 GB wszystko interfejs SATA msata 40 zł sztuka plus 12 zł paczkomat. Paczkomat można opłacić samemu do siebie samego płatność tam się jakoś uzgodni Dysk 60 GB 20 zł
  • Robił ktoś może program w OM648
    Jak bardzo jest podatny na seryjnym osprzęcie i jak z wytrzymałością skrzyni biegów 🤔
    Bo tak ostatnio chodzi mi po głowie w/w pomysł że by dołożyć odrobinę w pełnym zakresie obrotów.
    🙈
    Robił ktoś może program w OM648 Jak bardzo jest podatny na seryjnym osprzęcie i jak z wytrzymałością skrzyni biegów 🤔 Bo tak ostatnio chodzi mi po głowie w/w pomysł że by dołożyć odrobinę w pełnym zakresie obrotów. 🙈
  • Zalety i Wady auta z LPG
    może sie skuszę na zakup
    Zalety i Wady auta z LPG może sie skuszę na zakup :)
    16 Komentarze 0 Udostępnienia
  • https://krknews.pl/strefa-czystego-transportu-w-krakowie-mieszkancy-bez-ograniczen-przyjezdni-za-oplata/

Uśmiech tej bandy zakazanych mord prawie mnie nie doporwadizł do szału, mimo wszystko częściowo można świętować sukces, w KRK przedstawiono nową SCT, żeby was nie zanudzić streszczę:

Od 01.07.2025 uprawnienia do wjazdu mają auta spełniające euro 6dt od 2018 roku w górę, czyli mamy pół roku na zakup maksymalnej 6 letniego auta.

Nie wiadomo co z benzynami, chyba euro 4 zostanie do końca świata (czyżby swap motoru do C5?)

Do strefy będą mogły wjechać samochodu tylko homologowane pod euro. Czyli auta typu Dodge Charger na Amerykę wjazdu mieć nie będą, ogólnie auta nie posiadające homologacji euro nie wjadą

Do 01.01.2030 możliwość wjazdu mają auta mieszkańców nie spełniające tej normy za opłatą 🤣

Będzie możliwość wjazdu autem starszym, ale będzie za to haracz 500 zł miesięcznie

Strefa będzie monitorowana na bieżąco wszelakimi kamerami, ich koszt to ma być około miliarda zł. Tak, w mieście które nie ma kasy na budowę metra zamierza się wywalić miliard w błoto.

Strefa jest nieco bardziej dopracowana i umożliwia do dojazdu to jakichś szpitali (nie powiedziano jakich lub jestem ślepy) dojazd do P+R i chyba tyle, planuje się też zrobić wyjątki

Zdefiniowano czym jest auto specjalne, dźwigi, campery i inne takie będą mogły warunkowo wjechać (cokolwiek to znaczy)

Nie wiem co z autobusami, czy będą jakieś ulgi, miały być ale jak to w końcu będzie nie wiem.

Zapraszam do dyskusji w komentarzach
    https://krknews.pl/strefa-czystego-transportu-w-krakowie-mieszkancy-bez-ograniczen-przyjezdni-za-oplata/ Uśmiech tej bandy zakazanych mord prawie mnie nie doporwadizł do szału, mimo wszystko częściowo można świętować sukces, w KRK przedstawiono nową SCT, żeby was nie zanudzić streszczę: Od 01.07.2025 uprawnienia do wjazdu mają auta spełniające euro 6dt od 2018 roku w górę, czyli mamy pół roku na zakup maksymalnej 6 letniego auta. Nie wiadomo co z benzynami, chyba euro 4 zostanie do końca świata (czyżby swap motoru do C5?) Do strefy będą mogły wjechać samochodu tylko homologowane pod euro. Czyli auta typu Dodge Charger na Amerykę wjazdu mieć nie będą, ogólnie auta nie posiadające homologacji euro nie wjadą Do 01.01.2030 możliwość wjazdu mają auta mieszkańców nie spełniające tej normy za opłatą 🤣 Będzie możliwość wjazdu autem starszym, ale będzie za to haracz 500 zł miesięcznie Strefa będzie monitorowana na bieżąco wszelakimi kamerami, ich koszt to ma być około miliarda zł. Tak, w mieście które nie ma kasy na budowę metra zamierza się wywalić miliard w błoto. Strefa jest nieco bardziej dopracowana i umożliwia do dojazdu to jakichś szpitali (nie powiedziano jakich lub jestem ślepy) dojazd do P+R i chyba tyle, planuje się też zrobić wyjątki Zdefiniowano czym jest auto specjalne, dźwigi, campery i inne takie będą mogły warunkowo wjechać (cokolwiek to znaczy) Nie wiem co z autobusami, czy będą jakieś ulgi, miały być ale jak to w końcu będzie nie wiem. Zapraszam do dyskusji w komentarzach
    5
    20 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Wy się na pewno lepiej znacie niż ja
    Czy jest sens wymiany bloku przy remoncie silnika jeśli nie ma dziur?
    Wy się na pewno lepiej znacie niż ja Czy jest sens wymiany bloku przy remoncie silnika jeśli nie ma dziur?
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 9
    82 3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym przenosimy się do niemiec, bo z tego kraju pochodzi zespół Bad Boys Blue, a dokładniej z Koloni. Ich przeboje królowały w dyskotekach w latach 80 i na przełomie lat 80 i 90. Jak każdy wie tworzyli muzykę w rytmach disco, a jako ciekawostkę powiem że byli u mnie w tym roku na koncercie (oczywiście musiał mnie on ominąć bo siedzenie i nic nie robienie nad morzem ważniejsze). Przed wami Bad Boys Blue - I Wanna Hear Your Heartbeat Sunday Girl

https://www.youtube.com/watch?v=Kky5GUIiPAE
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym przenosimy się do niemiec, bo z tego kraju pochodzi zespół Bad Boys Blue, a dokładniej z Koloni. Ich przeboje królowały w dyskotekach w latach 80 i na przełomie lat 80 i 90. Jak każdy wie tworzyli muzykę w rytmach disco, a jako ciekawostkę powiem że byli u mnie w tym roku na koncercie (oczywiście musiał mnie on ominąć bo siedzenie i nic nie robienie nad morzem ważniejsze). Przed wami Bad Boys Blue - I Wanna Hear Your Heartbeat Sunday Girl https://www.youtube.com/watch?v=Kky5GUIiPAE
    11
    1 Komentarze 0 Udostępnienia