Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
Pełny serwis wleciał...Pełny serwis wleciał...4 Komentarzy 0 Udostępnienia 112 Wyświetleń 48
4
-
Obiad który przyrządziłem na stacji benzynowej z własnych produktów i sprzętu na stacjiObiad który przyrządziłem na stacji benzynowej z własnych produktów i sprzętu na stacji 😆4 Komentarzy 0 Udostępnienia 136 Wyświetleń
21
-
-
-
Halo halo szybkie pytanie ma ktoś może dwie sondy lambda do 3.2v6 przedlift? Chętnie odkupieHalo halo szybkie pytanie ma ktoś może dwie sondy lambda do 3.2v6 przedlift? Chętnie odkupie 😁2 Komentarzy 0 Udostępnienia 104 Wyświetleń
-
sprzedam mercedes stan jak na zdjęciach XDDsprzedam mercedes stan jak na zdjęciach XDD0 Komentarzy 0 Udostępnienia 99 Wyświetleń
10
-
Meh, było idealnie jak pompowałem. Jobane próby driftu przednim napędem (i tak się nie udało za dobre opony xD)Meh, było idealnie jak pompowałem. Jobane próby driftu przednim napędem (i tak się nie udało za dobre opony xD)2 Komentarzy 0 Udostępnienia 111 Wyświetleń1
-
mojemu staremu na jego daily wrzucili takie za wycieraczkemojemu staremu na jego daily wrzucili takie za wycieraczke 🤣4 Komentarzy 0 Udostępnienia 104 Wyświetleń5
-
Tiaaa i całe miasto sunie 20km/h pomimo że jest posypaneTiaaa i całe miasto sunie 20km/h pomimo że jest posypane0 Komentarzy 0 Udostępnienia 89 Wyświetleń5