• Jakby ktoś nigdy nie widział to przesyłam filmik o koziolkach poznańskich dla których 11.11 o godzinie 12 zebrało sie tyle ludzi że był brak miejsca na całym placu.
    Jakby ktoś nigdy nie widział to przesyłam filmik o koziolkach poznańskich dla których 11.11 o godzinie 12 zebrało sie tyle ludzi że był brak miejsca na całym placu.
    Love
    Like
    15
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 284 Wyświetleń 147
  • Grul Może chcesz e3
    Dryfterzy kurła
    [Grul] Może chcesz e3🗑️ Dryfterzy kurła
    Haha
    10
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 173 Wyświetleń
  • Love
    Like
    10
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 167 Wyświetleń
  • Nie polecam firmy dpd
    Moja paczka od soboty sobie gdzieś krąży po sortowni lub mieście. Przewidziany termin dostawy miał być 10.11 więc z racji tego że miałem być tego dnia w pracy i uniknąć tego żeby paczka miała trafić gdzieś do punktu na innym osiedlu (już raz miałem taką sytuację z nimi) postanowiłem przekazać w piątek od razu po jej nadaniu do punktu odbioru najbliższego mojemu adresowi. No wszystko fajnie, dostałem powiadomienie w sobotę że paczka nie spelnia wymogów żeby ją tam dostarczyć. Myślę sobie że kurierowi nie chciało jej się w sobotę wieźć i zostawił ją na sortowni. W poniedziałek powtórka z rozrywki. Hmm może jest za duża, no spoko, w środę wcześnie kończę pracę to się z kurierem dogadam i podskoczę do niego żeby odebrać paczkę gdzieś z osiedla albo żeby przyjechał po konkretnej godzinie więc przekierowałem paczkę z powrotem na adres domowy. I co? Dpd stwierdziło że mój adres to punkt odbioru paczek i kurier nawet nie raczył zadzwonić i przekierował ją do skrytki do której ona się nie zmieści. Udałem się do punktu takiego miejskiego wyjaśnić sprawę i dostałem nr do kuriera który nie raczył odebrać telefon (siur jeden). Zadzwoniłem na infolinię wyjaśnić sprawę i pani powiedziała że mam se przekierować paczkę na punkt miejski (są 2 u mnie w mieście) i powinno być po problemie. No właśnie, na ich wspaniałej stronie nie mam takiej możliwości bo opcja nie jest dostępna dostałem też maila że jest błędy (ta) ades i że se mam to poprawi i czas mam do 13.11 inaczej paczka wróci z powrotem do nadawcy. No fajnie. Ja czekam na części do auta a oni walą w uja. Jutro kolejna batalia na infolinii. I żeby nie było, ja nie wiedziałam że będzie jechało to dpd bo była to po prostu opcja kurier na allegro. Także ten, nie polecam
    Nie polecam firmy dpd Moja paczka od soboty sobie gdzieś krąży po sortowni lub mieście. Przewidziany termin dostawy miał być 10.11 więc z racji tego że miałem być tego dnia w pracy i uniknąć tego żeby paczka miała trafić gdzieś do punktu na innym osiedlu (już raz miałem taką sytuację z nimi) postanowiłem przekazać w piątek od razu po jej nadaniu do punktu odbioru najbliższego mojemu adresowi. No wszystko fajnie, dostałem powiadomienie w sobotę że paczka nie spelnia wymogów żeby ją tam dostarczyć. Myślę sobie że kurierowi nie chciało jej się w sobotę wieźć i zostawił ją na sortowni. W poniedziałek powtórka z rozrywki. Hmm może jest za duża, no spoko, w środę wcześnie kończę pracę to się z kurierem dogadam i podskoczę do niego żeby odebrać paczkę gdzieś z osiedla albo żeby przyjechał po konkretnej godzinie więc przekierowałem paczkę z powrotem na adres domowy. I co? Dpd stwierdziło że mój adres to punkt odbioru paczek i kurier nawet nie raczył zadzwonić i przekierował ją do skrytki do której ona się nie zmieści. Udałem się do punktu takiego miejskiego wyjaśnić sprawę i dostałem nr do kuriera który nie raczył odebrać telefon (siur jeden). Zadzwoniłem na infolinię wyjaśnić sprawę i pani powiedziała że mam se przekierować paczkę na punkt miejski (są 2 u mnie w mieście) i powinno być po problemie. No właśnie, na ich wspaniałej stronie nie mam takiej możliwości bo opcja nie jest dostępna 🤣 dostałem też maila że jest błędy (ta) ades i że se mam to poprawi i czas mam do 13.11 inaczej paczka wróci z powrotem do nadawcy. No fajnie. Ja czekam na części do auta a oni walą w uja. Jutro kolejna batalia na infolinii. I żeby nie było, ja nie wiedziałam że będzie jechało to dpd bo była to po prostu opcja kurier na allegro. Także ten, nie polecam
    Haha
    Sad
    5
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 189 Wyświetleń
  • Ale żartowniś
    Ale żartowniś
    Haha
    19
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 266 Wyświetleń
  • Love
    Like
    9
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 160 Wyświetleń
  • Gdzies w żarłodajni patrzy Pani na ekran
    Gdzies w żarłodajni patrzy Pani na ekran
    Haha
    Love
    16
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 267 Wyświetleń
  • Love
    7
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 161 Wyświetleń
  • Witma! Dawno mnie tu nie było, stare konto zniknęło więc założyłem noowe. Po długiej przerwie i chorobie z radością wracam znowu w internety i myślę, że będę czynnie się udzielać na luktechu jak i i na samym kanale luksora :)
    A tu zdjęcie mojej choroby
    Witma! Dawno mnie tu nie było, stare konto zniknęło więc założyłem noowe. Po długiej przerwie i chorobie z radością wracam znowu w internety i myślę, że będę czynnie się udzielać na luktechu jak i i na samym kanale luksora :) A tu zdjęcie mojej choroby
    Love
    12
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 176 Wyświetleń
  • 🪞
    Haha
    7
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 167 Wyświetleń