• Cześć, to znowu ja. Moja telenowela garażowo-hot wheelsowa nadal trwa, więc przyszedł czas na kolejny odcinek (nowe piętro XD)
    Tym razem postanowiłem dorobić coś pod dołem i udało się zbudować piętro na kolejne 33 sztuki samochodzików. Aktualnie garaż ma 137 miejsc, a zajętych jest 121 z nich.
    Z nowości, które chciałem przetestować tym razem to zupełnie nowy typ oświetlenia głównego w prawej części piętra, oraz „tapeta” na ścianie i drzewko w lewej części.
    W starej części wymieniłem oświetlenie na nowy typ - mocniejszy, lepiej rozpraszający światło i z funkcją dostosowania jasności, a szaro-czerwona ściana zmieniła kolor na czarny. Jakiś czas temu dostałem od kumpla meble garażowe, podnośnik i wyposażenie z drukarki 3D, nadały one więcej realizmu szczególnie w warsztacie (a prosto od Chińczyka płyną do mnie regały i inne bajery)
    Całość wyszła całkiem zacnie, a stworzenie piętra zajęło mi około 3 popołudnia.
    Na ten moment niestety garażu nie da się już rozbudować. W górę zajmowałby zbyt dużo miejsca. Być może w przyszłości, gdy będzie stał w zupełnie innym miejscu uda się dostawić coś po jego prawej stronie.
    Pozdrowionka ✌🏼
    Cześć, to znowu ja. Moja telenowela garażowo-hot wheelsowa nadal trwa, więc przyszedł czas na kolejny odcinek (nowe piętro XD) Tym razem postanowiłem dorobić coś pod dołem i udało się zbudować piętro na kolejne 33 sztuki samochodzików. Aktualnie garaż ma 137 miejsc, a zajętych jest 121 z nich. Z nowości, które chciałem przetestować tym razem to zupełnie nowy typ oświetlenia głównego w prawej części piętra, oraz „tapeta” na ścianie i drzewko w lewej części. W starej części wymieniłem oświetlenie na nowy typ - mocniejszy, lepiej rozpraszający światło i z funkcją dostosowania jasności, a szaro-czerwona ściana zmieniła kolor na czarny. Jakiś czas temu dostałem od kumpla meble garażowe, podnośnik i wyposażenie z drukarki 3D, nadały one więcej realizmu szczególnie w warsztacie (a prosto od Chińczyka płyną do mnie regały i inne bajery) Całość wyszła całkiem zacnie, a stworzenie piętra zajęło mi około 3 popołudnia. Na ten moment niestety garażu nie da się już rozbudować. W górę zajmowałby zbyt dużo miejsca. Być może w przyszłości, gdy będzie stał w zupełnie innym miejscu uda się dostawić coś po jego prawej stronie. Pozdrowionka ✌🏼😁
    Love
    Like
    11
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 157 Wyświetleń
  • Przygotowanie przed sprzedażą
    Przygotowanie przed sprzedażą
    Love
    Like
    12
    11 Komentarzy 0 Udostępnienia 228 Wyświetleń
  • Dostawaliśmy opierdziel od dyrektora że panuje u nas syf z kubkami. Teraz każdy ma swój kubeczek i wiadomo kogo ścigać
    Dostawaliśmy opierdziel od dyrektora że panuje u nas syf z kubkami. Teraz każdy ma swój kubeczek i wiadomo kogo ścigać
    Haha
    4
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 142 Wyświetleń
  • Nie znam gościa, ale daje mi reakcje śmiechu wszędzie gdzie to możliwe.
    Moglbym prosić każdego z was żeby łaskawie zrobić mu to samo? Za dużo nie ma ale zawsze coś, + mozna zglosić profil jako fałszywy

https://www.facebook.com/share/17UKYQqqTv/
    Nie znam gościa, ale daje mi reakcje śmiechu wszędzie gdzie to możliwe. Moglbym prosić każdego z was żeby łaskawie zrobić mu to samo? Za dużo nie ma ale zawsze coś, + mozna zglosić profil jako fałszywy https://www.facebook.com/share/17UKYQqqTv/
    Like
    Love
    Haha
    5
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 244 Wyświetleń
  • co ja znalazłem xD
    co ja znalazłem xD
    Haha
    4
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 135 Wyświetleń
  • Haha
    8