Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
-
- Luksor? Stworzyłeś stację benzynową czy cuś? Dziwne. mlemh.
Aktualizacja: Przeczytałem właśnie, że LukOil zniknął z Polski w 2016 roku. Dokładnie, w tym roku Luksor założył kanał. Stało się to jednak miesiąc później - 5 lutego. Ciekawe.Luksor? Stworzyłeś stację benzynową czy cuś? Dziwne. mlemh. Aktualizacja: Przeczytałem właśnie, że LukOil zniknął z Polski w 2016 roku. Dokładnie, w tym roku Luksor założył kanał. Stało się to jednak miesiąc później - 5 lutego. Ciekawe. -
- mam pewien problem: gdy włącze w beamng ruch uliczny na 12 to gra chodzi płynnie ale strasznie się żyłuję procek, to normalne?
(gram na ustawieniach high)mam pewien problem: gdy włącze w beamng ruch uliczny na 12 to gra chodzi płynnie ale strasznie się żyłuję procek, to normalne? (gram na ustawieniach high)5 Komentarze 0 Udostępnienia -
-
- Szukam tabeli z roznicami miedzy sampem a MTA, wydaje mi se ze ta tabela byla na stronce true life, ale teraz z tego co mi wiadomo nie ma true life i nie ma stronki, pomozcie.Szukam tabeli z roznicami miedzy sampem a MTA, wydaje mi se ze ta tabela byla na stronce true life, ale teraz z tego co mi wiadomo nie ma true life i nie ma stronki, pomozcie.1 Komentarze 0 Udostępnienia
- jak stworzyć tu grupę? i czy zwykły pospolity osobnik taki jak ja ma do tego uprawnieniajak stworzyć tu grupę? i czy zwykły pospolity osobnik taki jak ja ma do tego uprawnienia2 Komentarze 0 Udostępnienia
© 2025 LukTech Polski